Dorostenci U19 remizovali v Budějovicích, Slavia U18 i U16 rozstřílela Teplice | SK Slavia Praha
Více

Dorostenci U19 remizovali v Budějovicích, Slavia U18 i U16 rozstřílela Teplice

A-dorost Slavie (Slavia U19) přivezl z Českých Budějovic remízu 1:1, dorostenci U17 vyhráli 2:1. Dorostenci U18 porazili Teplice stejným skóre jako A-tým...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - A-dorost Slavie (Slavia U19) přivezl z Českých Budějovic remízu 1:1, dorostenci U17 vyhráli 2:1. Dorostenci U18 porazili Teplice stejným skóre jako A-tým 4:1, dorostenci U16 vyhráli nad Teplicemi dokonce 5:1.

Dynamo České Budějovice - SK Slavia Praha U19 1:1 (0:0)

Branky: 81. Němec – 56. Červenka

Slavia: Měsíček – Šimkovský, Čepelák, Brůžek, Sudek – Jílek, Zmrhal, Mac (78. Bazal) - Perez (71. Žák), Červenka, Veselý.

V rámci 17. kola 1. dorostenecké ligy zavítala Slavia do Českých Budějovic. Od úvodního hvizdu předváděla obě mužstva velmi rychlý a důrazný fotbal. Po prvních dvaceti minutách prvního poločasu se začali červenobílí postupně prosazovat a krátce po sobě si vypracovali dvě brankové příležitosti, kdy Červenka po pěkné přihrávce Jílka a Zmrhala jen těsně minul branku. Ve 40. minutě se po chytrém prostrčení Pereze ocitl v jasné brankové příležitosti Veselý, ale v rozhodujícím momentu mu míč přeskočil nohu.

Do druhého poločasu vstoupili slávisté aktivně a v 56. minutě se z hranice pokutového území krásně trefil Červenka. V dalším průběhu druhého poločasu Slavia kontrolovala hru, ale bohužel z několika slibně se rozvíjejících akcí nedokázala vstřelit branku. V 81. minutě se po rohovém kopu prosadili domácí a srovnali skóre na konečných 1:1.

„Podle mého názoru jsme viděli velmi dobré utkání hrané ve vysokém tempu, v průběhu zápasu jsme si vypracovali více brankových příležitostí než soupeř, ale bohužel jsme je nedokázali využít. Přesto jsem s výkonem hráčů spokojen,“ uvedl trenér Slavie U19 Daniel Šmejkal.

Další výsledky dorostenců Slavie:

Dynamo České Budějovice – SK Slavia Praha U17 1:2 (1:0)

Branky: 2 Prosek

SK Slavia Praha U18 – Teplice 4:1

Branky: Berenreiter, Šittich, Simič, Komistr.

SK Slavia Praha U16 – Teplice 5:1

Branky: Souček, Pelikán, Batka, Novák, Mysliveček.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články