​Poučili jsme se. Snad bude atmosféra jako s Olomoucí a Plzní | SK Slavia Praha
Více

​Poučili jsme se. Snad bude atmosféra jako s Olomoucí a Plzní

Na tiskové konferenci před čtvrtečním utkáním 4. kola základní skupiny Evropské konferenční ligy proti Maccabi Haifa hovořil s novináři stoper Taras Kačaraba.

Jak se těšíte na čtvrteční souboj?
„Těším se moc, jednoznačně. Doufám a přál bych si, aby byla stejně skvělá atmosféra, jako byla proti Olomouci a Plzni. Naši fanoušci nám dodali hodně energie v obou zápasech, díky nim jsme se dokázali zlepšit a dvakrát vyhrát."

Jak probíhají přípravy?
„Měli jsme video, řešili jsme jejich silné a slabé stránky. Všechno víme a doufáme, že splníme vše, co si od nás trenéři přejí."

Co musíte zlepšit oproti prvnímu souboji v Haifě, který jste prohráli 0:1?
„Myslím si, že jsme se z prvního zápasu poučili. Musíme pohlídat jejich rychlé hráče, kteří jsou velmi nebezpeční. Po ztrátě balonu musíme být na vlastní polovině blíže u sebe a zabránit tak jejich rychlým protiútokům."

Nedělní utkání s Plzní vzbudilo hodně emocí, bylo to v týmu v průběhu týdne téma?
„Já si myslím, že v kabině bylo všechno v pohodě. Zvládli jsme oba zápasy vítězně, máme šest bodů, teď se soustředíme jen na čtvrtek."

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články