Slávistické ženy zahájily letní přípravu | SK Slavia Praha
Více

Slávistické ženy zahájily letní přípravu

Fotbalistky Slavie pod vedením trenéra Michala Kolomazníka absolvovaly soustředění v Peci pod Sněžkou a v plánu mají dvoufázové tréninky a několik přípravných utkání.

Po necelé třítýdenní přestávce začala fotbalistkám přípravy na novou sezonu. Na soustředění se společně vydaly do Pece pod Sněžkou kde je čekalo několik teambuildingových akcí. Momentálně se připravují v tréninkovém centru v Horních Měcholupech, kde absolvují dvoufázové tréninky na travnatém hřišti nebo v posilovně. Na programu je i několik přátelských utkání např. s AKA St. Pölten ( Rakousko), FC Neulenbach (Rakousko), nebo s Czarni Sosnowiec (Polsko)

Tým se rozloučil s Miou Persson, Amandine Pierre-Louis a Lenkou Karasovou, naopak se k týmu připojila po půl roční pauze Veronika Pincová a mladé talentované naděje Kristýna Růžičková (Pardubice) a Kim Dinh Thanhová ( Liberec). Příchod dalších hráček je v jednání.

První ligové utkání odehrají naše fotbalistky 14. srpna na hřišti Pardubic.

Složení kádru pro letní přípravu:

Brankářky: Sladká, Votíková, Lukášová

Obránkyně: Bartovičová, Pincová, Necidová, Veselá, Huvarová, Šlajsová

Záložnice: Cahynová, Bendová, Šurnovská, Persson, Khýrová, Divišová, Krejčiříková, Szewieczková, Thanová

Útočnice: Černá, Růžičková, Kožárová

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články