#doublemomenty podzimu | SK Slavia Praha
Více

#doublemomenty podzimu

Připomeňte si klíčové momenty podzimní části uplynulé sezony, ve které Slavia vyrazila na jízdu Evropskou ligou a vykročila za ziskem doublu.

Olomouc - Slavia, 1. kolo FORTUNA:LIGY, 21. minuta
Dlouhý aut Jana Bořila se odráží k nohám Tomáše Součka, který za přispění teče Stanislava Tecla z otočky překonává Buchtu a střílí první gól skvělé sešívané sezony!

Slavia - Plzeň, 7. kolo FORTUNA:LIGY, 71. minuta
Nadýchaný centr Josefa Hušbauera nalézá na levém křídle nabíhajícího Jaromíra Zmrhala, který ve skluzu uklízí míč na zadní tyč plzeňské svatyně. Průběžný stav duelu s dosud prvním týmem tabulky navyšuje na 3:0 a pokračuje v demolici rivala!

Slavia - Bordeaux, 1. kolo skupiny C Evropské ligy, 35. minuta
Josef Hušbauer proniká s míčem středem hřiště a posouvá jej doleva na neobsazeného Jaromíra Zmrhala. Sešívaná osmička neváhá, fantastickou ranou pod břevno div neprotrhne síť Costilovými za zády a zajišťuje Slavii první tři body do tabulky!

Liberec - Slavia, 12. kolo FORTUNA:LIGY, 3. minuta
Miroslav Stoch si staví míč k přímému kopu zpoza pokutového území, technickým obloučkem následně překonává Nguyena v liberecké svatyni a připisuje Slavii cenné vítězství na horké půdě Severočechů!

Kodaň -Slavia, 3. kolo skupiny C Evropské ligy, 46. minuta
Pár chvil po začátku druhého poločasu posílá Vladimír Coufal centr do pokutového území domácích, ve kterém míč doputuje k nohám neobsazeného Jana Matouška. Talentovaný slávista neváhá a přízemní ranou na vzdálenější tyč určuje skóre klíčového duelu!

Slavia - Dukla, 13. kolo FORTUNA:LIGY, 21. minuta
Miroslav Stoch si zpracovává míč na středu hřiště, kličkou si jej hodí na levou nohu a krásným obstřelem zpoza vápna nechytatelně vymetá všechny pavučiny z levé šibenice Radovy svatyně! Vítězná trefa se navíc stává gólem roku!

Slavia - Zenit, 6. kolo skupiny C Evropské ligy, 32. minuta
Vladimír Coufal skvělým návratem získává míč a okamžitě jej rozehrává dopředu na Miroslava Stocha. Slovenský kanonýr si navádí míč do středu hřiště a technickou ranou prohlášenou fanoušky za gól roku zvyšuje na konečných 2:0! Slavia postupuje do jarní části Evropské ligy!

Jablonec - Slavia, 19. kolo FORTUNA:LIGY, 18. minuta
Po ruce Holeše v pokutovém území Jablonce zahrává penaltu Milan Škoda, který chladnokrevně proměňuje a jako správný kapitán láme jablonecké prokletí! Sešívaní tak mají před zimní pauzou náskok čtyř bodů na druhou Plzeň.

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

Další články