Slavia je v Bělehradě | SK Slavia Praha
Více

Slavia je v Bělehradě

Krátce po půl třetí odpoledne dosedlo letadlo s našimi fotbalisty na letiště v Bělehradu. Beránkův soubor přivítalo slunečné počasí a příjemné teploty okolo dvaceti stupňů celsia. Po menším zdržení s kontrolou pasů a víz se mohla výprava vydat na cestu živou metropolí, kde jsou neustále slyšet klaksony horkokrevných řidičů.<br> Po ubytování v hotelu se v podvečer na uzavřeném tréninku seznámili hráči se stadiónem Partizanu. Hřiště je obehnané atletickou dráhou, do rekonstruovaného hlediště se vejde dvaatřicet tisíc diváků. Při derby s Crvenou Zvezdou či při zápasech v evropských pohárech bývá plno. A jak říkal slávistický zvěd Miroslav Jirkal - fanoušci Partizanu dokáží vytvořit bouřlivou kulisu.<br> <i>V článku najdete i fotografie z letiště a dnešního tréninku</i>.
Krátce po půl třetí odpoledne dosedlo letadlo s našimi fotbalisty na letiště v Bělehradu. Beránkův soubor přivítalo slunečné počasí a příjemné teploty okolo dvaceti stupňů celsia. Po menším zdržení s kontrolou pasů a víz se mohla výprava vydat na cestu živou metropolí, kde jsou neustále slyšet klaksony horkokrevných řidičů.

Po ubytování v hotelu se v podvečer na uzavřeném tréninku seznámili hráči se stadiónem Partizanu. Hřiště je obehnané atletickou dráhou, do rekonstruovaného hlediště se vejde dvaatřicet tisíc diváků. Při derby s Crvenou Zvezdou či při zápasech v evropských pohárech bývá plno. A jak říkal slávistický zvěd Miroslav Jirkal - fanoušci Partizanu dokáží vytvořit bouřlivou kulisu.

Zajímá-li vás, jak se s ní slávisté vyrovnají, sledujte ve čtvrtek podrobnou přímou reportáž, která začíná v 18:30.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články