Fanklubácké desatero v sezoně 2011/2012 | SK Slavia Praha
Více

Fanklubácké desatero v sezoně 2011/2012

Novinky pro členy Fanklubu
Fanklubácké desatero sezony 2011/12:

1. Pravidelné měsíční slosování členů Fanklubu. Fanklub bude vždy losovat tři ceny – jeden unikátní suvenýr (například z kabiny) a dva suvenýry Fanklubu.

2. Internetový prodej suvenýrů. Fanklubácký e-shop se suvenýry vlastní výroby (například USB 4GB disk ve tvaru dresu Slavie).

3. Vědomostní či fotografické soutěže. Například letní soutěž o nejslávističtější výzdobu interiéru či exteriéru vašeho domu, bytu, kanceláře a podobně.

4. Pravidelné zájezdy na venkovní zápasy Gambrinus ligy a soutěž o „nej zájezďáka‘‘.

5. Objednávkový servis vstupenek a permic. Potřebujete vstupenku či permici a nemáte cestu do Prahy? Kontaktujte Fanklub (e-mail, dopis, telefon) a jeho zástupci vám vše zdarma zařídí.

6. Servis Poločasů. Sbíráte Slávistické poločasy a některý vám chybí do sbírky? Kontaktujte Fanklub, který vám příslušný výtisk zašle.

7. Servis podpisů. Chcete potěšit svého blízkého, kamaráda či známého nějakým suvenýrem s podpisem hráče Slavie? Ve Fanklubu vám podpis obstarají.

8. Fotoservis. Pro sběratele popisů Fanklub připravujeme vlastní sérii fanklubáckých podpisových kartiček.

9. Výhody od partnerů Fanklubu a Slavie. Například občerstvení na stadionu nebo slevy na nákup zboží u našich partnerů. Konkrétní výhody budou postupně uveřejňovány na webu Fanklubu.

10. Podpora choreografie. Líbí se vám fandění v Edenu a chorea našeho kotle, chtěli byste je podpořit? Přihlaste se do Fanklubu a část z vašeho členského příspěvku bude použita jen na výrobu pozitivní choreografie. 

Postup jak se přihlásit, nebo obnovit členství naleznete zde

Více na webu Fanklubu www.slavista.net


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články