Slávisté si poprvé zatrénovali ve Val di Pejo | SK Slavia Praha
Více

Slávisté si poprvé zatrénovali ve Val di Pejo

Vysoké hory pokryté i v červenci vrstvou sněhu byly kulisou prvního slávistického tréninku v italském středisku Cogolo di Pejo.

Vysoké hory pokryté i v červenci vrstvou sněhu byly kulisou prvního slávistického tréninku v italském středisku Cogolo di Pejo. Slávisté v sobotu večer absolvovali na krásně připraveném trávníku svižný předzápasový trénink.

Právě ve středisku na Cogolo di Pejo, které je na dohled hotelu Kristiania, sehrají červenobílí v neděli první přípravný zápas – změří síly s U23 Bayernu Mnichov, výkop byl posunut o hodinu později na 17 hodinu.

Trénink měl vzhledem k únavě z cesty svižný průběh, po rozběhání, rozcvičce a koordinačních cvičeních přišlo na řadu báčko a nezbytné stříhání mezi těmi, kdo v každé skupině skončili nejhůř.

Trenér Michal Petrouš má s sebou na soustředění 23 fotbalistů, jediný, kdo v sobotu s kondičním trenérem Janem Netscherem trénoval individuálně byl Luboš Tusjak, který se postupně zapojuje do tréninku po vyléčení svého zranění kotníku. Ten také nebude jediný moci do utkání v neděli nastoupit.

Trenér Michal Petrouš před prvním tréninkem ke svým svěřencům krátce promluvil, přiblížil jim program, který je na soustředění čeká. Kromě tří zápasů to budou dvoufázové tréninky samozřejmě doplněné regeneračním programem, ke kterému mají fotbalisté všechno vybavení v hotelu Kristiania.

Z nedělního zápasu připravíme na našich stránkách online přenos.

 

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články