Slavia remizovala s Bayernem U23 2:2, naposledy nastoupil celý kádr | SK Slavia Praha
Více

Slavia remizovala s Bayernem U23 2:2, naposledy nastoupil celý kádr

Slavia nastoupila proti Bayernu U23 v nejsilnější možné sestavě, po převaze v prvním poločase vedla 1:0 díky brance L.Jarolíma po Proškově přihrávce. Do druhého poločasu nastoupili slávističští mladíci, kteří dovedli zápas k remíze 2:2.

COGOLO DI PEJO – Slavia nastoupila proti Bayernu U23 v nejsilnější možné sestavě, po převaze v prvním poločase vedla 1:0 díky brance L.Jarolíma po Proškově přihrávce. Do druhého poločasu nastoupili všichni slávističští mladíci, kteří dovedli zápas k remíze 2:2. 

V první půli měli sešívaní převahu, ve velkých šancích se octli Vlček i Pospěch. Mladíci Bayernu čekali na rychlé protiútoky, když už se dostali do šance, skvěle zasáhl gólman Čontofalský. Naši převahu zužitkoval ve 40. minutě Lukáš Jarolím, který těžil ze skvělé Proškovy přihrávky.

 

Do druhé půle nastoupila omlazená sestava, která věkem odpovídala mnichovské juniorce. Němečtí mladíci se dokázali dvakrát prosadit, remízu pro sešívané vybojoval gól Zorana Milutinoviče z 90. minuty. Náš záložník dorazil do sítě Hurkovu vyraženou střelu.

 

„Toto byl poslední zápas, kdy jsme dali možnost celému kádru. V dalších zápasech budeme už střídat minimálně,“ řekl bezprostředně po zápase trenér Michal Petrouš.

 

„Do druhé půle jsme poslali sestavu, která byla adekvátní juniorce Bayernu. Naši kluci měli možnost vidět, jaký je velký rozdíl mezi touto úrovní u nás a v Německu,“ dodal ještě Petrouš.

 

 

SK Slavia Praha – U23 Bayern Mnichov 2:2 (1:0)

Branky: 40. Jarolím, 90. Milutinovič – 71. Horn, 78. Sene

Slavia 1. poločas:  Čontofalský - Kaufman, Cicman, Hubáček, Trubila - Prošek, Jarolím, Janda, Koreš - Vlček, Pospěch

Slavia 2. poločas: Čontofalský – Dostál, Cicman, Zákostelský, Trubila – Milutinovič, Šimeček, Petrák, Hurka – Voráček, Vondráček (72. Vyhnal)

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články