Slávisté se chystají na Parmu (středa 17:30) a Lazio (sobota 15:00), zápas s Laziem na Sport Italia | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se chystají na Parmu (středa 17:30) a Lazio (sobota 15:00), zápas s Laziem na Sport Italia

Soustředění v Cogolo di Pejo směřuje k svým dvěma vrcholům, zápasům proti italským prvoligovým soupeřům.

Soustředění v Cogolo di Pejo směřuje k svým dvěma vrcholů, zápasům proti italským prvoligovým soupeřům.

Trenér Michal Petrouš se svým asistentem Petrem Vrabcem v pondělí před začátkem dopoledního tréninku nejprve vyhodnotili zápas s Bayernem U23, v hodnocení zazněla i varovně kritická slova, která směřovala k výkonu z druhého poločasu.

Další program tréninku už směřoval ke středečnímu utkání s Parmou (20.7. 17:30 hodin, Levico Terme) a sobotnímu s Laziem (23.7. Aurenzo di Cadore 15:00).

Utkání s Laziem odvysílá italský televizní kanál Sport Italia. Základní sestava ze zápasu proti Bayernu U23 už trénovala většinu času samostatně.

V tréninku už zcela chybí posilovací cvičení, trénují se herní situace, standardky. Odpolední fázi pak už plně obstarala regenerace ve Wellness centru hotelu Kristiania a procházka v malebném městečku Cogolo di Pejo.

Dobrou zprávou je také to, že první zápas nepřinesl rozšíření marodky. Jediný fotbalista, který trénuje s kondičním trenérem Janem Netscherem,  je Luboš Tusjak, ale i on už začal znovu pracovat s míčem a blíží se jeho zapojení do tréninku s týmem.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články