Focení A-týmu Slavie před startem nové sezony | SK Slavia Praha
Více

Focení A-týmu Slavie před startem nové sezony

V pondělí odpoledne absolvovali hráči a realizační tým A-týmu Slavie tradiční fotografování před začátkem nové fotbalové sezony. Slávisté vstoupí do nové sezony...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V pondělí odpoledne absolvovali hráči a realizační tým A-týmu Slavie tradiční fotografování před začátkem nové fotbalové sezony.

Slávisté vstoupí do nové sezony ve fanouškům známých sešívaných dresech s nádechem retrostylu, které zdobí límeček, knoflíček a další aplikace se slávistickými motivy.

Slávisté se fotili v dresech bez reklamy, místo na přední straně červenobílého dresu zatím nezaplnilo žádné reklamní logo.

„Prostor na dresu je připraven pro generálního sponzora, se kterým probíhají v současnosti jednání," uvedl tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.

Slávisté vstoupí do nové sezony v pátek 29. července ve vršovickém derby s Bohemians 1905, které se hraje od 20:15 hodin.

Popisek k fotografii A-týmu SK Slavia Praha (je umístěna ve fotogalerii pod článkem):

Horní řada zleva: Luboš Tusjak, Martin Hurka, Martin Dostál, Viktor Šimeček, Jiří Vondráček, Ondřej Petrák, Jan Zákostelský, Pavel Vyhnal, Martin Voráček, Zoran Milutinović, Štěpán Koreš, Václav Prošek.

Prostřední řada zleva: lékař Martin Dvořák, vedoucí mužstva a sportovní manažer Miroslav Držmíšek, kondiční trenér Jan Netscher, Josef Kaufman, Róbert Cicman, Martin Berkovec, Zbyněk Pospěch, Petr Janda, fyzioterapeut Radek Hubinka, fyzioterapeut Jiří Trenkwitz, kustod Roman Slavík, hlavní kustod Jiří Strnad.

Dolní řada zleva: Jan Hanuš, Vitali Trubila, David Hubáček, trenér brankářů Luboš Přibyl, trenér Michal Petrouš, asistent trenéra Petr Vrabec, Lukáš Jarolím, Stanislav Vlček, Kamil Čontofalský.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články