Vitali Trubila u vítězství nad Bulharskem | SK Slavia Praha
Více

Vitali Trubila u vítězství nad Bulharskem

S mnohem lepšími pocity než naši reprezentanti z Norska, se vrací ze své reprezentační mise Vitali Trubila. Bělorusko vyhrálo nad Bulharskem 1:0 a v zápase mělo celou řadu dalších šancí. Slávistický obránce odehrál celý zápas.

S mnohem lepšími pocity než naši reprezentanti z Norska, se vrací ze své reprezentační mise Vitali Trubila. Bělorusko vyhrálo nad Bulharskem 1:0 a v zápase mělo celou řadu dalších šancí. Slávistický obránce odehrál celý zápas.

Vitali Trubila si při třetím reprezentačním startu zahrál poločas v záloze a poločas v obraně.

„V prvním poločase jsme nastřelili třikrát břevno, jednou tyč, nakonec padl vlastní gól. Po naší velké šanci si míč do branky srazil brankář,“ popsal průběh zápasu Vitali Trubila.

„Druhá půle byla vyrovnanější, ale více šancí jsme měli stejně my, měli jsme vyhrát vyšším rozdílem,“ dodal Trubila k utkání, které v Minsku sledovalo 8 tisíc diváků.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články