V neděli proti Příbrami naposledy bez fanoušků | SK Slavia Praha
Více

V neděli proti Příbrami naposledy bez fanoušků

V neděli 14. srpna čeká fotbalisty Slavie 3. kolo Gambrinus ligy proti Příbrami. Červenobílí ho odehrají stejně jako poslední dva domácí ligové zápasy minulé sezony bez diváků...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - V neděli 14. srpna čeká fotbalisty Slavie 3. kolo Gambrinus ligy proti Příbrami. Červenobílí ho odehrají stejně jako poslední dva domácí ligové zápasy minulé sezony bez diváků. Je to třetí utkání, které je součástí trestu od disciplinární komise za nedohrané utkání Ondrášovka Cupu s Olomoucí.

„V týdnu jsme bez problémů zvládli pohárový zápas, věřím, že i když to byl soupeř z nižší soutěže, tak budeme ve vítězstvích pokračovat. Po dvou ligových prohrách potřebujeme naplno zabodovat. To, že budeme hrát bez fanoušků, je nepříjemné, ale musíme si s takovou situaci poradit. Shodou okolností to ani pro Příbram nebude nezvyklá situace, protože už jsme s nimi před prázdnými tribunami hráli," uvedl před zápasem trenér Slavie Michal Petrouš.

„Musíme se v lize lize vyvarovat toho, abychom inkasovali laciné góly. Pak budeme vyhrávat. Věřím, že uspějeme už proti Příbrami,“ uvedl střelec dvou branek ze středečního pohárového zápasu proti Meteoru Štěpán Koreš.

„Doufám, že zápasem s Meteorem jsme se dobře naladili do nedělního zápasu s Příbramí, který zase bude o něčem jiném. Potřebujeme už konečně bodovat,“ přeje si útočník Jiří Vondráček, který si ve středu připsal svoji první branku ve slávistickém dresu.

Slavia se v nedělním zápase nebude moci spolehnout na podporu svých fanoušků. Utkání před prázdnými tribunami bude „novinkou“ například pro Adama Hlouška. „Něco takového jsem ještě nikdy nezažil, naši fanoušci nám budou určitě hodně chybět, ale musíme se s tím poprat a hlavně už musíme vyhrát,“ uvedl Adam Hloušek.

Trenér nebude mít k dispozici zraněného Róberta Cicmana a rekonvalescenta Luboše Tusjaka. Pohárový zápas na Meteoru nehráli kvůli bolestem zad Lukáš Jarolím a Petr Janda, jejich start v zápase je nejistý.

Nejistý je také start Kamila Čontofalského, který stále čeká na uvolnění své transferkarty.

Slavia proti Příbrami odehrála zápas Gambrinus ligy před zavřenými dveřmi 16. května 2011. Sešívaní v něm zvítězili 3:2, branky vstřelili Koreš, Trubila a Pospěch. Za hosty skórovali Koukal a Wágner.

Utkání 3. kola Gambrinus ligy Slavie s Příbramí začíná v Synot Tip Areně v Edenu v 17 hodin. Na našem webu z něj připravíme tradiční on-line přenos.

Utkání se hraje na základě rozhodnutí disciplinární komise bez diváků. V hledišti tak mohou být přítomny pouze osoby určené předpisy DŘ FAČR, na utkání tedy neplatí permanentky, čestné permanentky ani VIP vstupenky. Slavia nabídla majitelům permanentních vstupenek na novou sezonu kompenzaci za tento zápas v podobě vstupenky na jeden z dalších podzimních zápasů. Informace najdete zde.

 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články