S Mladou Boleslaví v pátek 26. srpna ve 20:15 hodin | SK Slavia Praha
Více

S Mladou Boleslaví v pátek 26. srpna ve 20:15 hodin

První domácí zápas v nové sezoně s fanoušky v hledišti sehraje Slavia v pátek 26. srpna. V utkání 5. kola Gambrinus ligy se střetne s Mladou Boleslaví...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – První domácí zápas v nové sezoně s fanoušky v hledišti sehraje Slavia v pátek 26. srpna. V utkání 5. kola Gambrinus ligy se střetne s Mladou Boleslaví, výkop je ve 20:15 hodin.

V rámci tohoto zápasu se také rozloučí s aktivní hráčskou kariérou legendární gólman Slavie Martin Vaniak. Program rozlučky a další informace k předzápasovému programu budou zveřejněny na našem webu v nejbližších dnech.

Už na tento zápas si mohou majitelé permanentek na novou sezonu (platí samozřejmě i pro majitele víceletých permanentek) vyzvednout zdarma volnou jednorázovou vstupenku jako kompenzaci za zápas 3. kola s Příbramí, který se uskuteční bez přítomnosti diváků.

Utkání Slavie s Mladou Boleslaví vysílá sportovní kanál Nova Sport.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články