S Duklou bez vyložených šancí a bez branek | SK Slavia Praha
Více

S Duklou bez vyložených šancí a bez branek

Slavia má za sebou druhé „malé“ pražské derby. Domácí zápas s Duklou Praha dopadl bez branek a vlastně i bez úplně vyložených šancí.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Slavia má za sebou druhé „malé“ pražské derby. Domácí zápas s Duklou Praha dopadl bez branek a vlastně i bez vyložených šancí.

 

Sešívaní ale začali zápas svižně a hned v první minutě to v Edenu zahučelo. Obránce Mikula pouštěl balon gólmanovi, což vystihl Zbyněk Pospěch. Brankář Rada byl sice u míče sice dřív, svůj výkop ale opřel jen do Pospěchových kopaček a míč následně jen těsně minul levou tyč.

 

Další vzrušení přišlo až ve 28. minutě. Hlouškův dlouhý aut prodloužil ve vápně hlavou Pospěch a nová akvizice Slavie, útočník Jan Blažek, mířil z osmi metrů jen těsně vedle šibenice. Minutu před koncem poločasu pak stejný hráč mířil hlavou opět těsně vedle.

 

Dukla byla s bezbrankovým stavem evidentně spokojená a soustředila se především na obranu. Do šance se dostal Ivan Lietava v 54. minutě, když se probil přes tři obránce a zakončil tvrdou ranou do boční sítě.

 

Další šance už téměř sedm tisícovek diváků v Edenu nevidělo, zápas dopadl bez branek. V dalším kole se představíme v pondělí 26. září na Letné, tentokráte už ve „velkém“ derby proti Spartě.

 

 

SK Slavia Praha – FK Dukla Praha 0:0

Slavia: Čontofalský - Nitrianský, Cicman, Hubáček, Hurka – Frejlach (75. Paprčiak), Petrák, Jarolím – Blažek (75. Trubila), Pospěch, Hloušek

Dukla: Rada - Pospíšil, Švejdík, Mikula, Vrzal - Podrazský, Gedeon, Berger (89. Vorel) - Hanousek, Lietava, Markovič (75. Pázler)

ŽK: Hloušek, Blažek, Frejlach – Vrzal, Gedeon

Diváci: 6 671

Rozhodčí: Michal PATÁK – Patrik FILÍPEK, Luděk LHOTÁK

 


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články