Béčko pod trenérem Knoflíčkem remizovalo ve Strakonicích | SK Slavia Praha
Více

Béčko pod trenérem Knoflíčkem remizovalo ve Strakonicích

Slávistická rezerva remizovala ve Strakonicích 2:2. Tým pod vedením kouče Ivo Knoflíčka se dostal do vedení 1:0 i 2:1, ale hráči jihočeského týmu v 68. minutě vyrovnali na konečných 2:2.

STRAKONICE - Slávistická rezerva remizovala ve Strakonicích 2:2. Tým pod vedením kouče Ivo Knoflíčka se dostal do vedení 1:0 i 2:1, ale hráči jihočeského týmu v 68. minutě vyrovnali na konečných 2:2.

Slávistická rezerva je v tabulce divize A na pátém místě, Strakonice jsou druhé.


Strakonice – Slavia B   2:2 (1:1)

Branky: 25. Voráček, 56. Červenka – 34. Němec, 68. Pecka z pen.


Sestava Slavie: Malina – Mikula, Zákostelský, Vodrhánek, Mráz – Veselý (61. Vondráček), Zmrhal, Duranski (70. Čepelák), Tusjak – Červenka, Voráček (89. Žák). Trenér: Ivo Knoflíček.


Ivo Knoflíček: Vyžaduji agresivní a útočný fotbal


Po dlouhé době vašeho působení u slávistické rezervy jako asistent jste vedl tým z pozice hlavního trenéra. Co vy na to?

Moc mě potěšilo, že jsem po čtyřech letech v béčku, co jsem asistent, dostal tu důvěru. Zažil jsem trenéry jako Janů, Řehák, Poustka a teď Vrabec. Ještě jednou musím říct, že jsem moc rád. Ale možnost, že by přišel k rezervě trenér Petrouš, mi vůbec nevadí.

Remizovali jste na půdě silných Strakonic. Jak byste utkání zhodnotil?

Hráli jsme s prvním mužstvem divize Strakonicemi, což je farma Českých Budějovic. Hrál za ně i Pecka, který hrál ligu v Boleslavi. Myslím si, že jsme podali výborný výkon. Za stavu 2:1 pro nás jsme dali regulérní gól. Naopak penalta, ze které Strakonice vyrovnaly, jasně nebyla. I ostatní hlasy po utkání tomu nasvědčují.

Takže jste své svěřence za výkon pochválil?

Ze zápasu mám příjemný pocit. Měli jsme v sestavě tři kluky z áčka Zákostelského, Voráčka a Tusjaka. Byli pro nás přínosem, od toho rezerva také je, aby kluci z áčka dostali zápasovou praxi. V áčku hraje mnoho hráčů, kteří byli dřív v béčku, což je obrovský přínos a motivace. Pokud současní hráči rezervy budou v takových výkonech pokračovat, můžou se do áčka také podívat.

Jaký vyznáváte herní styl, co po hráčích požadujete?

Snažím se hráčům vštěpovat, aby hráli útočný fotbal. Žádné přihrávky vzadu, ale agresivní útočný fotbal. Myslím, že to kluci splnili a budeme pokračovat v další práci. 



Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články