V úterý trénovali slávisté dvoufázově, v pondělí byl na programu paintball | SK Slavia Praha
Více

V úterý trénovali slávisté dvoufázově, v pondělí byl na programu paintball

Zajímavé tréninkové zpestření měli hráči A-týmu na programu v pondělí. Místo na hřiště vyrazili společně s realizačním týmem na paintball...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Zajímavé tréninkové zpestření měli hráči A-týmu na programu v pondělí. Místo na hřiště vyrazili společně s realizačním týmem na paintball.

„Mně osobně se to moc líbilo a za všechny určitě můžu říct, že nás to bavilo. Řada kluků něco takového hrála vůbec poprvé. Na některých bylo vidět, jak to prožívali. Není důvod si něco takového zase nezopakovat,“ uvedl Adam Hloušek.

„Na začátku jsme samozřejmě dostali podrobné instrukce, co a jak máme dělat, jak se chránit a co vůbec od toho máme čekat. Ale vžili jsme se do toho docela rychle. Většina z nás si určitě vzpomněla na dětství, kdy jsme běhali po sídlišti a hráli si na vojáky,“ zavzpomínal Adam Hloušek, který dodal, že se u paintballu i pořádně zapotil.

„Bylo to docela i fyzicky náročné, pohybovali jsme se v uzavřeném prostoru, měli jsme na sobě masky a byli jsme dost navlečení, takže během těch tří hodin jsme se docela zapotili,“ uvedl Adam Hloušek.

Tréninkové zpestření uvítal i Martin Latka. „Jen mě mrzí, že s námi nehrál Martin Vaniak, na toho jsem se totiž opravdu těšil, jak po něm půjdu. Bohužel se omluvil, že má nějaké zdravotní problémy,“ prozradil s úsměvem Martin Latka.

„Já mám tyto akce rád, utužují kolektiv a jsou vítanou změnou. Byli jsme všichni pohromadě, hráči, maséři, kustodi i trenéři, a opravdu jsme si to všichni společně užili,“ uzavřel Martin Latka.

Martin Vaniak se ale také nakonec do týmového dění zapojil. Ochotně se ujal role fotoreportéra a pořídil tyto unikátní fotografie. Redakce našeho webu mu tímto velice děkuje!  

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články