S Fanklubem do Edenu na zápas Slavie s Plzní | SK Slavia Praha
Více

S Fanklubem do Edenu na zápas Slavie s Plzní

Neděle 6.11. v 17 hodin

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Fanklub vyhlašuje výjezd na domácí zápas s mistrem ČR 2010/11 - Viktorií Plzeň. Tentokráte dostal fotbal přednost před hokejem a tak je výkop v tradičním čase – neděle 6.11. od 17:00hod.

Nedělní fotbalový souboj Slavie a Plzně nebude jediným. Od 13:00hod se v O2 Areně tito soupeři potkají na hokejovém kolbišti. Podpořte Slavii na obou frontách a využijte nabídky získat vstupenku na hokej za polovinu (V neděli 6. listopadu dvakrát proti Plzni, na hokej za poloviční cenu!).

Připojte se ke slávistům ze Žilova, kteří uspořádali výjezd na zápas s Českými Budějovicemi a získali od Fanklubu příspěvek na dopravu a vstupenky zdarma!

I Vy máte možnost zorganizovat autobusový výjezd na domácí zápas a Fanklub vám přispěje na dopravu, a to jednorázovou částkou 2.000,- Kč. Všem účastníkům výjezdu Fanklub zajistí předem vstupenky na zápas, členové Fanklubu a OP obdrží vstupenku zdarma, ostatním v cenové kategorii, jakou si vyberou. Vstupenky budou k vyzvednutí v sekretariátu před zápasem.

Fanklub zveřejní na svých stránkách trasu vybraného zájezdu tak, aby se případně mohli po cestě přidávat další zájemci.

Počet autobusů není omezen!!! Je omezen pouze počet vstupenek zdarma – 50 ks.

Podmínky pro poskytnutí příspěvku na zápas s Plzní:

  • Nejpozději do čtvrtka 3.11.2011 zašlete přihlášku na email fanklub@slavista.cz včetně kontaktů na organizující osobu.
  • K přihlášce připojte jmenný seznam cestujících s vyznačením, zda dotyčný je či není člen FK, resp. OP a zda má či nemá slávistickou permanentku do Edenu. Obojí bude následně ověřeno. Další cestující možno postupně doplňovat do soboty 5.11.2011, kdy budou zakoupeny vstupenky.
  • Minimální počet přihlášených pro poskytnutí dotace, tj. cestujících v autobuse, je 20 osob, z celkového počtu musí být alespoň 10 členů FK či OP.
  • Každý přihlášený, pokud není majitelem permanentky, získá prostřednictvím Fanklubu vstupenku na zápas. Člen FK či OP obdrží vstupenku zdarma (k dispozici je 50 ks vstupenek), nečlen uhradí vstupenku v plné výši (dle vybraného sektoru). 
  • Odebrání vstupenky prostřednictvím Fanklubu je nutnou součástí získání příspěvku na dopravu.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články