Slávisty motivovala i esemeska od Petry Kvitové | SK Slavia Praha
Více

Slávisty motivovala i esemeska od Petry Kvitové

Vítězné tažení tenistky Petry Kvitové prestižním Turnajem mistryň prožívali i hráči Slavie. Sobotní semifinále se Samanthou Stosurovou sledovala celá kabina...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Vítězné tažení tenistky Petry Kvitové prestižním Turnajem mistryň prožívali i hráči Slavie. Sobotní semifinále se Samanthou Stosurovou sledovala celá kabina před odjezdem na Moravu k nedělnímu zápasu. „Poslali jsme Petře esemesku, že jí moc blahopřejeme k postupu do finále, že jí fandí celá kabina a že věříme, že v nedělním zápase se Slováckem předvedeme i my stejně bojovný výkon jako ona,“ prozradil Stanislav Vlček.

Petra Kvitová si v nedělní finálové bitvě poradila i s Victorií Azarenkovu a zvedla nad hlavu prestižní stříbrný pohár pro nejlepší tenistku planety.

Krátce po fenomenálním úspěchu wimbledonské šampionky se z vítězství radovali i slávisté, kteří zvítězili na Slovácku 3:1. „Petra nám v sobotu napsala, že děkuje za podporu a že nám do nedělního zápasu přeje hodně štěstí,“ dodal Stanislav Vlček.

Petře Kvitové ještě jednou blahopřejeme za všechny slávisty k vítězství na Turnaji mistryň.

Standa Vlček se s Petrou Kvitovou setkal v průběhu jarní sezony při její přípravě v Prostějově. Vítězka Turnaje mistryň se netají tím, že fandí Slavii. V jarní části uplynulé sezony se stala patronkou našeho ligového zápasu s Příbramí.  

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články