Informace pro fanoušky cestující do Hradce Králové | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Hradce Králové

V neděli 20. listopadu od 15 hodin budou fotbalisté Slavie bojovat o další ligové body v Hradci Králové. Přinášíme vám organizační informace, které vydal pořadatel...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - V neděli 20. listopadu od 15 hodin budou fotbalisté Slavie bojovat o další ligové body v Hradci Králové. Přinášíme vám organizační informace, které vydal pořadatel nedělního zápasu.

Organizátoři informují, že zápas budou provázet zvýšená bezpečnostní opatření. Jednou z největších změn oproti předchozím zápasům v Hradci Králové bude možnost kontroly občanského průkazu fanouška od pořadatelů ještě před vstupem na stadion.

„Určitě budou probíhat důsledné kontroly. Dalším opatřením bude zákaz používání vlajek na tyčích,“ uvedl pro klubový web Hradce Králové hlavní pořadatel Jakub Mach.

„Fanoušci by se měli dále připravit na zvýšené osobní prohlídky. To může způsobit tvorbu větších front u pokladen, proto bych doporučil, aby fanoušci na stadion přišli v dostatečném časovém předstihu. Stadion bude otevřen dvě hodiny před utkáním,“ doplnil hlavní pořadatel Jakub Mach.

Vstupenky si budou moci fanoušci Slavie zakoupit přímo na místě na Malšovickém stadionu. Pro naše fanoušky je na stadionu určen tradičně sektor pro hosty, jehož kapacita je 350 míst (viz. přiložený plánek stadionu).

Vstupenky do sektoru hostů budou k zakoupení u samostatné pokladny u silničního okruhu z východní strany stadionu dvě hodiny před začátkem zápasu.

Žádáme naše fanoušky, aby respektovali fakt, že na stadionu platí absolutní zákaz používání jakékoliv pyrotechniky (v této souvislosti zahájila DK FAČR se Slavií Praha disciplinární řízení za používání pyrotechniky v posledním domácím zápase s Viktorií Plzeň).

Pořadatel utkání děkuje za dodržení těchto pokynů i dalších ustanovení, která jsou součástí Návštěvního řádu Malšovického stadionu.   

Návštěvní řád stadionu si můžete přečíst zde

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články