Trenér Straka: Nebyli jsme dost důrazní | SK Slavia Praha
Více

Trenér Straka: Nebyli jsme dost důrazní

Z Hradce Králové veze Slavia bod za remízu 1:1. „Věděli jsme, že je v Hradci hodně horká půda. Jsem rád, že jsme ten bod urvali,“ řekl po zápase trenér Slavie František Straka.

HRADEC KRÁLOVÉ – Slavia počtvrté za sebou pod trenérem Strakou neprohrála. Z Hradce Králové veze bod za remízu 1:1. „Věděli jsme, že je v Hradci hodně horká půda. Jsem rád, že jsme ten bod urvali,“ řekl po zápase trenér Slavie František Straka.

„Abych pravdu řekl, tak dneska nejsem spokojený. Hlavně po prvním poločase jsem byl hodně podrážděný, protože jsme nehráli to, co jsme hrát měli,“ stěžoval si po zápase trenér Slavie František Straka.

„Hráli jsme hodně bázlivě, nebyli jsme vůbec důrazní v osobních soubojích, Hradec nás přehrával. Sice jsme ho nepustili do žádných vážných šancí, ale nám chyběla daleko větší přesnost v kombinaci, daleko lepší přechod do útočné fáze, která se prakticky první poločas vůbec nekonala,“ nebyl František Straka spokojený s hrou Slavie.

„Druhý poločas už byl z naší strany rozhodně lepší, měli jsme brejkové situace, které jsme ale bohužel řešili špatně. My jsme věděli, co nás tady čeká, že v Hradci je hodně horká půda, a to se potvrdilo. Soupeř hrál velice dobře a velice agresivně,“ pokračoval Straka.

„Ve druhém poločase se bylo na co koukat. Hra byla nahoru-dolů, byly šance, takže já jsem rád, že jsme ten bod „urvali“,“ zakončil trenér Straka.

Kotal: Zápas dvou rozdílných poločasů

Trenér domácího Hradce Václav Kotal litoval toho, že si jeho tým hlavně v první půli nevytvořil více šancí. „Viděli jsme zápas dvou rozdílných poločasů. V první půi jsme sice měli optickou převahu, nevytvořili jsme si ale větší šanci,“ řekl po zápase trenér Kotal.

„Poté přišla penalta, ze které se Slavia dostala do vedení. Ve druhé půli mělo utkání větší tempo, šance byly na obou stranách. Protože ale ani jedno z nich své šance neproměnilo, skončilo utkání podle mě spravedlivou remízou,“ dodal trenér Kotal.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články