Martin Hurka online: Slavia pro mě něco znamená | SK Slavia Praha
Více

Martin Hurka online: Slavia pro mě něco znamená

Slávistický odchovanec Martin Hurka odpovídal více než hodinu v online rozhovoru na vaše dotazy.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Slávistický odchovanec Martin Hurka odpovídal více než hodinu v online rozhovoru na vaše dotazy. Pro jistotu přišel ještě o deset minut dříve, čímž vyrovnal zpoždění Martina Vaniaka z minulého týdne. Spousta lidí přála Martinovi hodně úspěchů do budoucnosti a chválila ho za předvedené výkony. „Pokusím se důvěru nezklamat,“ reagoval Martin na mnohá přání fanoušků.

„Působení v A-týmu Slavie si užívám, o to více, když vyhráváme. Jsem moc rád, když můžu nastupovat a snad i pomáhat týmu,“ odpověděl skromně na jednu z mnoha otázek slávistický podhrotový útočník.

„Jsem moc rád, že můžu v osmnácti letech nastupovat v áčku Slavie,“ pokračoval Martin. „Kromě Slavie je mým oblíbeným týmem i Barcelona, nabídce od nich bych se samozřejmě nebránil. Ale jsou i jiné kluby v Anglii nebo ve Španělsku,“ dodával s úsměvem na otázku ohledně svého vysněného angažmá.

Fanoušky nechal Martin Hurka nahlédnout i do svého soukromí. Tetování v plánu nemá. Mezi blondýnou a brunetou by volil blondýnku, mezi vínem a pivem víno. A dokázal by opravit třeba kapající kohoutek? „S manuálními pracemi si netykám,“ odpověděl upřímně náš reprezentant do 19 let.


Online rozhovor najdete zde.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články