Posílejte SMS a vyhrajte SONY PlayStation3 | SK Slavia Praha
Více

Posílejte SMS a vyhrajte SONY PlayStation3

SONY PlayStation3, vstupenky na zápas hokejové Slavie a roční předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK. To jsou výhry, které si můžete odnést z pondělního zápasu...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - SONY PlayStation3, vstupenky na zápas hokejové Slavie a roční předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK. To jsou výhry, které si můžete odnést z pondělního zápasu Slavie s Baníkem Ostrava.

První poločas: hra o SONY PlayStation3

O výherci SONY PlayStation3 rozhodnou pokutové kopy. Do soutěže o PlayStation3 se můžete přihlásit během prvního poločasu prostřednictvím SMS. Po celý první poločas můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení. Tvar: SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. Penalty se kopou vyřazovacím způsobem, kdo nedá pokutový kop, automaticky vypadává ze hry o PlayStation3.

Druhý poločas: hra o roční předplatné časopisů MAXIM, HATTRICK nebo vstupenky na hokej

Stačí poslat SMS s označením SKS a opět vaše jméno a příjmení na telefonní číslo 900 11 07,cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Výherci, které systém vylosuje, si mohou vouchery na předplatné časopisů nebo vstupenky na hokej vyzvednout po skončení zápasu na VIP recepci stadionu. Zaměstnanci Slavie na recepci je nutné ukázat potvrzující SMS o výhře ve vašem mobilním telefonu, na základě které vám budou vstupenky nebo vouchery vydány.

SMS soutěž technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články