Kalendář Slavie 2012: Ve znaku hvězda je | SK Slavia Praha
Více

Kalendář Slavie 2012: Ve znaku hvězda je

V prodeji v Edenu i na dobírku

PRAHA - Také pro rok 2012 připravila Slavia pro své fanoušky tradiční nástěnný kalendář. Nový kalendář se jmenuje Ve znaku hvězda je. Hlavním motivem je slávistická hvězda, která společně s hráči zdobí jednotlivé stránky měsíců v roce. 

Kalendář je v prodeji za 249 korun. Zakoupit si ho můžete na recepci Slavie nebo v předprodeji vstupenek v Synot Tip Areně v Edenu. 

Focení probíhalo ve středu 2. listopadu pod taktovkou Miroslava Pomikala a klubového fotografa Martina Malého. Zajímavostí pro fandy sešívaných je role útočníka Slavie U16 Oskara Fotra. V měsíci dubnu se Oskar zhostil role exekutora přímého kopu proti slávistické zdi, v říjnu zase spolu s Tomášem Frejlachem naskakuje na aut Davida Hubáčka.

Nově mají fanoušci možnost nechat si suvenýry zaslat na dobírku prostřednictvím České Pošty! Své objednávky pište na email suvenyry@slavia.cz, kde uveďte:

Vybraný produkt

Počet kusů

Doručovací adresu

Zda jste permanentkářem, nebo členem Fanklubu či Odboru přátel (v takovém případě uveďte číslo permanentky nebo legitimace Fanklubu či OP)

Při objednání produktů poštou se k ceně připočítává poštovné a balné ve výši 70 Kč.


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články