Proběhla tradiční předvánoční autogramiáda | SK Slavia Praha
Více

Proběhla tradiční předvánoční autogramiáda

Stovky fanoušků si přišly do Obchodního centra Park Hostivař pro podpisy hráčů A-týmu Slavie. Autogramiáda trvala dvě hodiny a zúčastnili se jí všichni hráči slávistického áčka.

PRAHA/OC PARK HOSTIVAŘ – Stovky fanoušků si přišly do Obchodního centra Park Hostivař pro podpisy hráčů A-týmu Slavie. Autogramiáda trvala dvě hodiny a zúčastnili se jí všichni hráči slávistického áčka.

Spousty fanoušků využily možnosti zakoupit si přímo na místě slávistické suvenýry za speciální ceny a hráči se tak podepisovali na zbrusunové podpisové kartičky, plakáty nebo originální UMBRO dresy. Premiérově byl v prodeji také kalendář na rok 2012 „Ve znaku hvězda je...“.

Akce skončila kolem devatenácté hodiny. „Tak už půjdeme, ne?“ vyzýval spoluhráče žertem Martin Vaniak. „Sedni si, tohle jsou tvoje poslední podpisy v životě,“ usadil ho s úsměvem jeho spoluhráč Zbyněk Pospěch.

Kalendář 2012 „Ve znaku hvězda je...“ si budou fanoučci moci zakoupit také na VIP recepci Synot Tip Areny a v předprodeji na stadionu. Na VIP recepci budou v prodeji i podpisové kartičky a originální UMBRO dresy.

Kalendář 2012, kartičky i dresy budou připravené i pro návštěvníky utkání Slavia – Slovan Liberec v sobotu 3. prosince. V prodeji budou u příležitosti autogramiády bývalých hráčů Slavie na jednom ze stánků s občerstvením firmy Nopanera. Autogramiáda začíná v 15 hodin.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články