Béčko si připsalo remízu | SK Slavia Praha
Více

Béčko si připsalo remízu

Slávistická rezerva odehrála další přípravné utkání, tentokrát svěřenci trenéra Petrouše remizovali na půdě třetiligových Kunic 2:2.

KUNICE - Slávistická rezerva odehrála další přípravné utkání, tentokrát svěřenci trenéra Petrouše remizovali na půdě třetiligových Kunic 2:2.


Slavia šla do vedení hned po třech minutách díky trefě Žáka, ale protože za domácí vyrovnal Libor Tafat a otočil Němeček, museli slávisté dotahovat.


Vyrovnat se podařilo ještě před poločasovou přestávkou, ve 41. minutě se trefil stoper Hell. Sešívaní tak vezou z Kunic, které jsou v aktuálním ročníku ČFL na druhém místě, cennou remízu 2:2.


Kunice - Slavia B 2:2 (2:2)

Branky: 26. Tafat, 37. Němeček - 3. Žák, 41. Hell

Slavia B: Měsíček - Smolák, Brůžek, Hell, Sudek - Mikula (60. Šimkovský), Zmrhal, Salašovič (46. Čepelák), Veselý -Paprčiak (60. Cousens), Žák (55. Mráz)


Jak trenér Petrouš hodnotí přípravu, co říká na tréninky a přístup hráčů B týmu a proč je učí nosit kulichy? To se dozvíte zde!

 

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články