BORGO VALSUGANA/TRENTINO – V sobotu večer slávisté poprvé trénovali ve svém novém působišti – v Borgo Valsugana.

"> Slávisté trénují v Borgo Valsugana | SK Slavia Praha
Více

Slávisté trénují v Borgo Valsugana

<p style="margin-bottom: 0cm"> BORGO VALSUGANA/TRENTINO &ndash; V sobotu večer sl&aacute;vist&eacute; poprv&eacute; tr&eacute;novali ve sv&eacute;m nov&eacute;m působi&scaron;ti &ndash; v Borgo Valsugana.</p>

 

 

Slávistická výprava dorazila do malebného italského městečka v sobotu v podvečer. Vzhledem k celodennímu cestování čekal hráče lehčí trénink, který začal výklusem. Potom kondiční trenér Honza Budějský naordinoval hráčům několik cviků na protažení. Závěr tréninku zpestřilo tradiční bago.

 

 

V areálu Městského multifunkčního sportovního centra (Centro Polisportivo di Borgo Valsugana comunale) absolvují slávisté herní tréninky i přípravné zápasy.

 

 

Sportovní areál tak na celý týden zaplavily červenobílé barvy, neboť slávistická výprava má k dispozici pro svoji přípravu celý sportovní areál, ve kterém bude trávit většinu času po dobu svého pobytu. Přímo u hřiště byl nedávno postaven a otevřen nový hotel, ve kterém jsou hráči Slavie i realizační tým ubytováni.

 

 

V neděli mají hráči Slavie na programu dopolední a odpolední trénink.

 

 

V italském Borgo Valsugana budou slávisté pobývat a trénovat až do soboty 21. července, kdy soustředění uzavře přípravný zápas s Parmou.


Další fotografie z prvního tréninku naleznetena Facebooku Slavie. Foto: Soňa Nouzáková.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články