BORGO VALSUGANA – Poslední přípravný zápas v italském Trentinu sehrají fotbalisté Slavie v sobotu 21. července s Parmou.

 

"> S Parmou od 17 hodin v Levico Terme | SK Slavia Praha
Více

S Parmou od 17 hodin v Levico Terme

<p style="margin-bottom: 0cm"> BORGO VALSUGANA &ndash; Posledn&iacute; př&iacute;pravn&yacute; z&aacute;pas v italsk&eacute;m Trentinu sehraj&iacute; fotbalist&eacute; Slavie v sobotu 21. července s Parmou.</p> <p style="margin-bottom: 0cm"> &nbsp;</p>

 

Došlo ale ke změně výkopu a místa utkání. Zápas se odehraje v sousedním městě Levico Terme, které je od Borgo Valsugana vzdáleno necelých 19 kilometrů. Výkop utkání je už v 17 hodin.

 

 

Zápas s Parmou bude mít speciální ráz pro Lukáše Jarolíma, který tento italský celek ze Serie A zná z doby, kdy hrával za Sienu.

 

 

„Parma měla výbornou sezonu, do poslední chvíle hráli o poháry, někteří kluci se mnou dokonce ještě působili v Sieně, takže pro mě to bude určitě zajímavý zápas. Věřím, že ho zvládneme. Příprava je náročná, všichni se už těšíme na to, až začne liga. Věřím, že na ni budeme dobře připraveni,“ uvedl Lukáš Jarolím, který si velice pochvaluje v záloze spolupráci s Karolem Kiselem.

 

 

„To, že tady Karol je, pomůže v první řadě celému mužstvu. Čím více máte takovýchto zkušených hráčů, kteří chtějí vyhrávat a o které se můžete opřít, tím je ten tým silnější. Karol je typ hráče, se kterým si na hřišti opravdu rozumíte, a to je pro mě hodně důležité. Když tady minulou sezonu nebyl, tak nejen mně, ale i celému mužstvu ta spolupráce moc chyběla,“ dodal Lukáš Jarolím, který je přesvědčen o kvalitě a síle nového týmu.

 

 

„Nejen Karol, ale všichni kluci, kteří k nám v létě přišli, mužstvu hodně pomůžou. Věřím, že tato nová sezona bude po všech stránkách o mnoho lepší než ta minulá,“ uzavřel jeden z nejzkušenějších hráčů Slavie.

 

 

Sobota 21. července: přípravný zápas SK Slavia Praha - Parma FC, Levico Terme, 17 hodin

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články