Müller k PAOK: Těším se na vyprodané hlediště | SK Slavia Praha
Více

Müller k PAOK: Těším se na vyprodané hlediště

Na Slavii čeká další pohárová bitva. Ve středu odlétají fotbalisté do Řecka, na stadiónu PAOK nastoupí den na to. „Musíme se na zápas pořádně připravit a vytvořit si nadějnou pozici pro odvetu,“ říká odhodlaně zkušený obránce Martin Müller
Na Slavii čeká další pohárová bitva. Ve středu odlétají fotbalisté do Řecka, na stadiónu PAOK nastoupí den na to. „Musíme se na zápas pořádně připravit a vytvořit si nadějnou pozici pro odvetu,“ říká odhodlaně zkušený obránce Martin Müller.

Hru soupeře studovali červenobílí dnes. „Koukali jsme na kazetu, Soluň má výborné kombinační mužstvo, hráči jsou technicky vyspělí,“ všiml si Müller, který se těší na bouřlivé prostředí. „Fotbalu to jedině prospěje, o PAOK je známo, že má skvělé fanoušky. Určitě nás to povzbudí. Pro obě strany je lepší, když se hraje před plnými tribunami.“ Vyhecovanou atmosféru slávisté podle Müllera unesou. „Mladí to zvládnou, už si ji vyzkoušeli na Partizanu.“

Müller je pamětníkem loňského neúspěšného boje o Ligu mistrů s dalším řeckým týmem – Panathinaikosem Atény. „Tenkrát jsme byli v naprosto odlišné situaci. Máme lepší mančaft i výsledky. Ale když postoupíme, tak to budu asi trochu brát jako revanš,“ pousmál se zadák.

V pondělním utkání jsme na Strahově s Jabloncem pouze remizovali. Müller si nemyslí, že by tento neúspěch náladu v táboře červenobílých nějak ovlivnil. „Pohár je něco jiného. Ve čtvrtek na ligu myslet nebudeme,“ ujišťuje. „S čím bych byl v Soluni spokojen? Těžko říct, nevím, jaký bude průběh zápasu. Ale samozřejmě nechceme prohrát.“

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články