Ve čtvrtek 26. července v 10 hodin se v Edenu otevře nový slávistický Fanshop PROSLAVISTY.CZ.

 

"> Fanshop v Edenu se otevře ve čtvrtek! | SK Slavia Praha
Více

Fanshop v Edenu se otevře ve čtvrtek!

<p style="margin-bottom: 0cm"> Ve čtvrtek 26. července v 10 hodin se v Edenu otevře nov&yacute; sl&aacute;vistick&yacute; Fanshop PROSLAVISTY.CZ.</p> <p style="margin-bottom: 0cm"> &nbsp;</p>

Prodejnu se slávistickými suvenýry bude provozovat společnost ProSKS s.r.o., fungovat bude ve stejných prostorách jako předchozí prodejna.
 

Fanoušci se především mohou těšit na zbrusu novou kolekci oblečení, pracující se čtyřmi unikátními symboly Slavie. Vedle oficiálního "kulatého" loga Slavie či slávistické hvězdy to bude jednak řada oblečení s elegantní korunkou odkazující na jedno z historických log Slavie a také řada "1892" připomínající 120 let výročí založení našeho klubu.

 


Sortiment Fanshopu bude více zaměřen na životní styl fanouška. Decentní branding košil a polo triček umožní fanouškům hrdě nosit klubové věci i při jiných příležitostech než je fotbal.


V první fázi se na pultech objeví zejména letní oblečení. Následovat bude podzimní a předvánoční kolekce rozšířená o dárkové předměty, populární deky či slávistické povlečení. Nabídka bude neustále doplňována o další zajímavé položky a limitované edice.

 

V nové kolekci zapózoval i Karol Kisel.


Fanshop bude koncipován jako místo setkávání slávistů, v jeho prostorách se uskuteční i řada akcí jako pravidelná setkání s hráči, besedy se slávistickými legendami či prodejní výstavy velkoformátových fotografií ze zápasů Slavie.

 

Slávistický Fanshop najdete i na Facebooku: www.facebook.com/fanshopProslavisty

 

První kolekci nafotilo jedenáct slávistů. Mezi nimi i věrná fanynka Blanka Ziková a fotbalistky A-týmu Slavie Blanka Pěničková, Klára Cahynová a Veronika Pincová.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články