Klusáček Slavii věří | SK Slavia Praha
Více

Klusáček Slavii věří

Do Soluně vyrazili nejenom fotbalisté, ale také fanoušci. Jedním z nich je trenér naší juniorky Luděk Klusáček, který ve čtvrtek večer usedne do hlediště stadiónu Touba, což v překladu znamená „hrobka“. Že by nás měli Řekové pohřbít, si kouč nemyslí.
Do Soluně vyrazili nejenom fotbalisté, ale také fanoušci. Jedním z nich je trenér naší juniorky Luděk Klusáček, který ve čtvrtek večer usedne do hlediště stadiónu Touba, což v překladu znamená „hrobka“. Že by nás měli Řekové pohřbít, si kouč nemyslí. „Naši si začali věřit, hrají kombinačně a aktivně, což je nejdůležitější. Soupeře příliš neznám, ale viděl jsem je, když se utkali s Příbramí (Marila podlehla 1:6 venku, doma remizovala 2:2, pozn. red.). Doufám, že si vytvoříme příznivý výsledek pro odvetu,“ říká Klusáček.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články