Martin Juhar: Mohli a měli jsme vyhrát | SK Slavia Praha
Více

Martin Juhar: Mohli a měli jsme vyhrát

<p> Ač hr&aacute;l lev&eacute;ho beka, patřil Martin Juhar v z&aacute;pase s Libercem k nejnebezpečněj&scaron;&iacute;m hr&aacute;čům Slavie.</p>

Martin Juhar. Foto: Martin Malý.

PRAHA/LIBEREC - Martin Juhar patřil k nejčastějším a nejpřesnějším střelcům v nedělním zápase. Jeho dalekonosné rány sice třikrát trefily bránu, pokaždé však gólman Bičík míč s vypjetím všech sil vytěsnil.

„Jsem rád, že se mi povedlo trefit branku. Bohužel to tam ale nepadlo, je to škoda, protože jsme na Liberec měli. Brankář Bičík je kvalitní. Pro oko diváka to bylo hezké, ale škoda, že nepadl gól. Ta první střela, ta byla překvapivá, z toho trestňáku to vypadlo nadějně, ale nedopadlo to,“ smutnil po zápase slovenský záložník.

Slavia byla v utkání s mistrem jasně lepším týmem, domů si veze ale jen bod, což je vzhledem k průběhu utkání málo. „My jsme v Liberci chtěli bodovat. Nemusíme se za předvedenou hru stydět. Mohli a měli jsme v Liberci vyhrát. Je to škoda,“ pokračovalo levonohé křídlo.

V sezoně tak vyšli sešívaní podruhé střelecky naprázdno. Kde tkví podle letní akvizice Slavie problém? „Myslím si, že nám chybí klid v koncovce. Dnes jsme si ale vytvořili dost šancí, ze kterých jsme mohli vstřelit ten kýžený gól. Možná nám chybělo i trochu štěstí, to jsme bohužel neměli,“ zakončil Martin Juhar, který v posledních zápasech nastupuje na místě levého beka.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články