Poslední Poločas podzimu věnován Standovi Vlčkovi | SK Slavia Praha
Více

Poslední Poločas podzimu věnován Standovi Vlčkovi

<p> Přijďte se rozloučit s legendou Slavie Stanislavem Vlčkem a odneste si pam&aacute;tečn&iacute; magaz&iacute;n Poločas.</p>

PRAHA/EDEN – Kdo přijde na páteční zápas Slavie s Baníkem Ostrava, bude mít možnost odnést si speciální zápasový magazín Poločas, který je kompletně věnován loučícímu se Stanislavu Vlčkovi. Přijďte se s kanonýrem Slavie rozloučit, zápas proti Baníku začíná v pátek 23. listopadu ve 20:15 hodin.

V magazínu najdete velký rozhovor s loučící se legendou Slavie Stanislavem Vlčkem. Jak vzpomíná na své začátky v sešívaném dresu v roce 2004 nebo na zápas s Ajaxem, které zahraniční angažmá u něj vítězí při srovnání Moskvy a Bruselu, kteří trenéři zanechali v jeho fotbalovém životě největší stopu nebo na co se nejvíce těší, až pověsí kopačky na hřebík? Dozvíte se na stránkách Poločasu číslo 8.

Na stránkách Poločasu si budete moci prohlédnout unikátní fotografie ze působení Standy Vlčka v Bohemians, Sigmě Olomouc, Dynamu Moskva a Anderlechtu Brusel, které pochází z „archivu“ Standova táty. Ten vedl našemu útočníkovi kroniku po celou jeho fotbalovou kariéru.

Další stránky budou věnovány ohlédnutím za „vlčákovou“ kariérou ve Slavii, za památným postupem do Ligy mistrů nebo vzpomínkám spoluhráčů. Prostor dostanou i vzkazy fanoušků prostřednictvím sítě facebook.

Uvnitř magazínu nejdete velký plakát Stanislava Vlčka ve formátu A3 s podpisem a Standovým vzkazem fanouškům.

Magazín Poločas koupíte v den zápasu ve fanshopu v Edenu, na vybraných stáncích s občerstvením v koridorech stadionu i u kolportérů, kteří se budou ve žlutých reflexních vestách pohybovat kolem stadionu i v jeho útrobách. Cena časopisu je 20,- Kč.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články