Soutěž o auto a Playstation i na zápase s Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Soutěž o auto a Playstation i na zápase s Baníkem

<p> Pločasov&eacute; soutěže o zapůjčen&iacute; auta od autoPalace Spořilov i Playstation 3 od Sony i na z&aacute;pase s Ban&iacute;kem!</p>

PRAHA/EDEN – Přijďte se rozloučit se Standou Vlčkem na zápas proti Baníku Ostrava a můžete získat nové Mitsubishi od Autopalace na celý víkend či herní konzoli PlayStation 3 od Sony. Stačí se zúčastnit poločasové soutěže.

Mitsubishi s plnou nádrží na celý víkend

O poločasové přestávce proběhne tradiční penaltový rozstřel mezi fanoušky, hlavní výhrou bude zapůjčení vozu Mitsubishi Lancer od Auto Palace Spořilov s plnou nádrží na celý víkend! Ostatní účastníci potom získají dvě volné vstupenky do Premiere cinemas v Hostivaři.

Soutěž bude probíhat tradičním způsobem během prvního poločasu. Po celých 45 minut můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení. Tvar: SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07Cena jedné SMS je 7 Korun včetně DPH.

Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. O hlavním výherci rozhodnou pokutové kopy. Ty se kopou vyřazovacím způsobem, kdo nedá pokutový kop, automaticky vypadává ze hry, do dalšího kola postupují ti, kteří penaltu promění.

Ukažte své fotbalové umění a získejte Sony PlayStation 3

Během prvního poločasu bude probíhat také soutěž o herní konzoli PlayStation 3 od Sony. Pokud se chcete zúčastnit, pošlete v průběhu prvních 45 minut zápasu SMS ve tvaru SKS mezera PS3 mezera JMENO mezera PRIJMENI na telefonní číslo900 07 11Příklad: SKS mezera PS3 mezera JAN mezera NOVAK Cena jedné SMS je 7 Korun včetně DPH.

Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. Každý z účastníků dostane k dispozici míč a jeho úkolem bude předvést co nejvíce „nožiček“ za sebou. Fanoušek, který udělá nejvíce nožiček, získává PlayStation 3.

Třetí generace Mitsubishi Outlander fandí fotbalu!

Na fotbalovém utkání Slavia x Baník Vás v pátek přivítá nové Mitsubishi Outlander třetí generace, které zde představuje Auto Palace Spořilov. Nechte se unést na křídlech volnosti, síly, jistoty a bezpečí a vychutnejte si dokonalou rovnováhu kvality a bezpečnosti a zároveň skvělých jízdních vlastností. Pro fotbalové nadšence jsme připravili speciální nabídku – přijďte se vstupenkou z fotbalového zápasu do Auto Palace Spořilov, Na Chodovci 1, Praha 4 a dostanete od nás 10% slevu na náhradní díly, na vybrané slevu až 50%.

Pakliže vlastníte vozy značek Mitsubishi, Mazda, Ford, Nissan, Hyundai, Opel a Volvo, které Auto Palace Spořilov v rámci nabídky nových vozů prodává, a přijedete s ním k nám, provedeme zdravotní prohlídku vašeho vozu zdarma. Pozor, nabídka platí jen do 30.12.2012! Objednat si u nás můžete také testovací jízdu ZDARMA http://www.autopalace-sporilov.cz/cz/objednat-testovaci-jizdu.html?forms_model=Mitsubishi+Outlander+3G. To vše a mnohem víc vám rádi poskytneme v Auto Palace Spořilov, kde se na Vás za tým prodejců vozů Mitsubishi těší Pavel Tvrzník, vedoucí prodeje nových vozů Mitsubishi.

Mistsubishi Outlander v Auto Palace

Nový Mitsubishi Outlander třetí generace od Auto Palace Group Vás na křídlech dravce bezpečně dopraví nejen na místo Vašich snů po silnicích a dálnicích. Pokud si ho u nás koupíte do konce roku, přibalíme Vám k němu jako vánoční dárek luxusní 12ti denní dovolenou pro 2 osoby na pobřeží Krabi v Thajsku. Kupte si Mitsubishi Outlander v Auto Palace Spořilov nebo Auto Palace Vysočany a dostanete od nás vánoční dárek v hodnotě přes 70 tisíc korun zdarma! Mitsubishi Outlander od Auto Palace Group - nezná hranice.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články