ONLINE: Vlček se loučí, Slavia hraje s Baníkem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Vlček se loučí, Slavia hraje s Baníkem

<p> Slavia se loučí se sezónou, Standa Vlček s kariérou, fanoušci se Standou Vlčkem.</p>

Stanislav Vlček se loučí s kariérou. Za Slavii odehrál přesně 300 zápasů, proti Baníku si může připsat ten 301.

PRAHA/EDEN - Slavia hraje od 20:15 poslední utkání podzimu, v rámci 16. kola Gambrinus ligy hostí Baník Ostrava.

Sešívaní se budou snažit napravit si reputaci nejen kvůli předchozím třem porážkám v zápasech s Plzní, Budějovicemi a Hradcem, ale hlavně kvůli hlavnímu hrdinovi večera - Standovi Vlčkovi. Útočník Slavie se loučí se svou dvacetiletou kariérou a právě zápas s Baníkem je jeho posledním.

Slavnostní program "Vlčákovy" rozlučky začíná zhruba ve 20 hodin. Pokud se na stadion v Edenu nedostanete, zápas vysílá stanice Nova Fanda.

Slavia nastoupí v této základní sestavě:

Berkovec – Dostál, Dobrotka, Latka, Čonka – Petrák – Nitrianský, Zmrhal, Juhar – Kisel – Mičola

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články