První Google+ Hangout se Standou Vlčkem! | SK Slavia Praha
Více

První Google+ Hangout se Standou Vlčkem!

<p> Historicky prvn&iacute; Google+ Hangout se Standou Vlčkem se uskutečn&iacute; ve čtvrtek 29. listopadu ve 13 hodin.</p>

EDEN/PRAHA – Viděli jste Google+ Hangout u fotbalistů Chelsea nebo Manchesteru City? Nyní ho budete moci zhlédnout anebo se do něj zapojit také u slávistů! Historicky prvním účastníkem Google+ videokonference bude hrdina nejen posledních dnů Standa Vlček. Samotný G+ Hangout začne ve čtvrtek 29. listopadu ve 13 hodin a vy ho můžete sledovat prostřednictvím Yotube kanálu.

Co je Google+ Hangout?

Díky Google+ Hangout je možné pořádat videokonference, do kterých se zapojí sami fanoušci. Ať už přímo, nebo nepřímo. Součástí videokonference může být až devět fanoušků, ale také žádný. V rámci prvního Google+ Hangoutu budete mít možnost si povídat se Standou Vlčkem, který bude hlavní hvězdou videokonference.

Pokud chcete být přímo účastníkem videokonference, musíte splnit několik podmínek. Potřebujete mít na svém notebooku nebo počítači webovou kameru s mikrofonem, účet na Google+ (a mít Slavii ve svých kruzích) a kvalitní připojení k internetu. Je také potřeba, aby byl fanoušek připojen patnáct minut před samotným vysíláním. To je ve čtvrtek 29. 11. ve 12:45.

Pokud se chcete Google+ Hangoutu přímo zúčastnit, přihlaste se do 18:00 ve středu na email michal.bycek@slavia.cz.

Aktuálně

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články