Standa Vlček zůstal! Stane se vedoucím A-mužstva | SK Slavia Praha
Více

Standa Vlček zůstal! Stane se vedoucím A-mužstva

<p> Nov&yacute;m vedouc&iacute;m A mužstva se stal <strong>Stanislav Vlček</strong>, kter&yacute; se tak přid&aacute; do t&yacute;mu sportovn&iacute;ho ředitele Miroslava Držm&iacute;&scaron;ka.</p>

PRAHA/KAULICHŮV DŮM - Stanislav Vlček zůstane ve Slavii i po ukončení aktivní fotbalové kariéry. Legendární útočník se přesouvá do realizačního týmu a od jarní části sezóny 2012/2013 bude působit na pozici vedoucího A-mužstva.

„Standova přítomnost je důležitá pro jakéhokoli mladého hráče, který ve Slavii je. Je dlouhodobým hráčem Slavie, dá se říct, že se stal její novodobou legendou," řekl k dalšímu působení Stanislava Vlčka ve Slavii generální ředitel Zbyněk Kusý.

„Zná prostředí Slavie a může být osobním příkladem ostatním hráčům. Budeme Standu využívat také pro to, aby se u mládeže objevil jako ambasador individuálních herních činností. Nebude působit jen u jedné kategorie, ale u všech, a to podle potřeby a jak se domluví se sportovním úsekem," dodal Zbyněk Kusý.

Nabídky si nesmírně vážím, říká Vlček

Stanislav Vlček na tiskové konferenci poodhalil své první kroky v nové funkci. „Je to čerstvé, začínám se s tím seznamovat. Teď ještě trénuji s A mužstvem. Na novou roli bude dost času přes zimu, abych se s ní sžil," prozradil nový vedoucí A mužstva Slavie Stanislav Vlček.

„Nabídky si nesmírně vážím. Že jsem ji od vedení dostal. Je pro mě obrovskou ctí, že můžu nadále pokračovat ve Slavii. Doufám, že nasazení, které jsem měl při fotbale, přenesu i do své nové funkce,“ věří slávistický hrdina.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články