Luboš Kubík se vrací do Slavie | SK Slavia Praha
Více

Luboš Kubík se vrací do Slavie

<p> Manažerem pro sportovn&iacute; rozvoj Slavie se stal Lubo&scaron; Kub&iacute;k, kter&yacute; bude působit od kategorie U15 a v&yacute;&scaron;e.</p>

PRAHA – Ještě ani nezačal přestupní termín a Slavia má již nové akvizice na funkcionářském poli. Na postu manažera pro sportovní rozvoj bude působit Luboš Kubík.

„Luboš Kubík bude mít na starosti kompletní akvizice od věkové kategorie U15 a výše, včetně A mužstva. To znamená, že se bude zabývat řízením scoutingu. V nejbližších měsících si vybere také své spolupracovníky," prozradil generální ředitel Slavie Zbyněk Kusý.

„Již dříve v podobné pozici dlouhodobě působil jak u americké reprezentace, tak u kanadského Montrealu. Pracoval i pro jiné kluby v Čechách, je seznámen s problematikou. Luboš Kubík se bude jednoznačně podílet na skladbě A týmu, bude součástí sportovního úseku," dodal Zbyněk Kusý.

Kubík: Slavia je klub mého srdce

„Jsem moc rád, že jsem dostal nabídku od mého bývalého klubu. Mé srdce patří Slavii. Byl jsem v kontaktu s generálním ředitelem někdy od srpna nebo od září. Slavii jsem po celou dobu sledoval,“ uvedl na tiskové konferenci Luboš Kubík.

„Podobnou práci jsem dělal pro americký fotbalový svaz nebo pro Montreal. S nabídkou jsem neváhal a jsem rád, že můžu teď své zkušenosti a oko využívat právě pro Slavii,“ dodal vicemistr Evropy z roku 1996.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články