Ve čtvrtek G+ Hangout s Ondrou Petrákem! | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek G+ Hangout s Ondrou Petrákem!

Po Novém roce navazujeme na tradici, kterou jsme započali se závěrem roku 2012. Dalším hostem Google+ Hangoutu bude klíčový hráč slávistické sestavy Ondřej Petrák.

EDEN/PRAHA – Hostem Google+ Hangoutu, který se uskuteční ve čtvrtek 17. ledna od 17 hodin, bude střední záložník Slavie a novopečený reprezentant do 21 let Ondřej Petrák.

Ondra Petrák patřil na podzim ke klíčovým hráčům Slavie a dokonce si v utkání proti Teplicím připsal svou premiérovou soutěžní branku. V závěru podzimní části pak dokonce poprvé reprezentoval Českou republiku do 21 let.

Můžete se přímo účastnit Google+ Hangoutu, nebo Ondrovi položit otázku prostřednictvím slávistického Facebooku, Twitteru nebo Google+, a to už klidně teď.

Google+ Hangout se Standou Vlčkem najdete zde, s dvojící Hrubý - Šimeček zde.

Co je Google+ Hangout?

Díky Google+ Hangout je možné pořádat videokonference, do kterých se zapojí sami fanoušci. Ať už přímo, nebo nepřímo. Součástí videokonference může být až devět fanoušků, ale také žádný. Jak taková videokonference, které se zúčastní i fanoušci, vypadá, najdete například zde.

Pokud chcete být přímo účastníkem videokonference, musíte splnit několik podmínek. Potřebujete mít na svém notebooku nebo počítači webovou kameru s mikrofonem, účet na Google+ (a mít Slavii ve svých kruzích) a kvalitní připojení k internetu. Je také potřeba, aby byl fanoušek připojen patnáct minut před samotným vysíláním. To je ve čtvrtek 17. 1. ve 16:45.

Pokud se chcete Google+ Hangoutu přímo zúčastnit, přihlaste se do 12:00 ve čtvrtek na email michal.bycek@slavia.cz.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články