Na derby všichni v dresech! | SK Slavia Praha
Více

Na derby všichni v dresech!

PRAHA/EDEN – Vrchol jarní části sezóny se blíží, už v sobotu 13. dubna je na programu derby pražských „S“.
Slavia bude tentokrát hostem na sparťanské Letné a bude se spoléhat na podporu svých fanoušků, kteří na Letné kolikrát dokázali překřičet domácí přesilu!

Na derby všichni v dresech!

Fanoušci Slavie vyrazí na Letnou už tradičním pochodem od stadionu Slavie. Procesí vyrazí v den zápasu před 16. hodinou z Edenu (sraz už v 15:15) a pokud se ho zúčastníte a přijdete v červenobílém dresu, můžete se stát součástí rekordu! Půjde o největší pochod fanoušků v dresech městem, který se zatím v České republice konal!

Pochod fanoušků vyrazí směr stanice metra Strašnická a poté se metrem přesune na stanici Muzeum. Z Václavského náměstí se na Letnou půjde pěšky přes Staroměstské náměstí, kde proběhne velká choreografie, fotografovaná přímo z věže Staroměstské radnice!

Výzva „Na derby všichni v dresech!“ samozřejmě platí i pro ty fanoušky, kteří se na zápas dopraví jinak než pochodem. Vytvořme červenobílé sektory a podpořme tak Slavii!

Speciální akce ve fanshopu – dres za 350 Kč!

Fanshop Slavie připravil před derby speciální akci. Pokud chcete na derby v dresu, ale žádný zatím nevlastníte, můžete si ho v týdnu před derby koupit za speciální cenu 350 Kč! Jediné, co stačí udělat, je ukázat při nákupu vstupenku právě na sobotní derby. Fanshop bude otevřen i v den utkání – v sobotu 13. dubna – a to do 17 hodin.


Vstupenky v prodeji v Edenu

Vstupenky do sektorů Slavie na Letné jsou v prodeji už jen ve Fanshopu Slavie. V předprodeji už byly vyprodány. Cena lístku je 130 Kč.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články