Juniorku ve zbytku sezony povede Milan Titěra | SK Slavia Praha
Více

Juniorku ve zbytku sezony povede Milan Titěra

Po odchodu Michala Petrouše a Iva Knoflíčka k A týmu Slavie povede ve zbytku sezony úspěšnou juniorku Milan Titěra. Asistentem a zároveň trenérem brankářů zůstává Luboš Přibyl.
Milan Titěra povede juniorku už v sobotním utkání proti Jablonci (17:00, Xaverov). Následuje domácí derby se Spartou, které se hraje ve středu 8. května od 17 hodin. Spolupracovat bude Titěra s asistentem a trenérem brankářů Lubošem Přibylem a kondičním trenérem Pavlem Čvančarou. Oba pracovali už v realizačním týmu Michala Petrouše.

Milan Titěra doteď působil u dorostu U18 společně s asistentem Janem Roulem. Složení realizačního týmu "osmnáctky" se v současnosti řeší. 

Milan Titěra pracuje ve Slavii dlouhodobě. Nejdéle působil u ročníku 1995, se kterým vyhrál dokonce titul mistra ČR v mladších žácích. Nedávno dostudoval profilicenci mládeže.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články