Výsledky žáků a přípravek z víkendu 4. a 5. května | SK Slavia Praha
Více

Výsledky žáků a přípravek z víkendu 4. a 5. května

PRAHA/EDEN - Prohlédněte si výsledky žáků a přípravek z uplynulého víkendu 4. a 5. května.
A-tým nám o víkendu udělal radost, prohlédněte si i výsledky všech žáků a přípravek Slavie z uplynulého týdne.

U15

Bohemians 1905 – SK Slavia Praha 1:3 (0:3)
Branky: Krejdl 2, Vejvar
Sestava: Toman – Pek, Vyskočil, Husenský, Souček (42. Kovařík) – Lauricella, Bucha (53. Král), Žežulka – Krejdl (42. Krištof), Vejvar (50. Havrda), Novák

Komentář trenéra Pavla Vyhnala: Vršovické derby jsme zvládli! V nedělním dopoledni jsme se utkali s mužstvem Bohemians a úvod zápasu nám vyšel skvěle. Ve 4. minutě jsme vedli 1:0 a po půlhodině už 3:0. Přesto mužstvo Bohemians nehodilo flintu do žita a využívalo každou možnost k ohrožení naši branky. Na začátku druhé půle domácí snížili a bylo vidět, že chtějí utkání ještě zdramatizovat. My jsme čtyřikrát vystřídali,ale na stavu 1:3 se už nic nezměnilo.

U14

Bohemians 1905 – SK Slavia Praha 0:4 ( 0:3 )
Branky: Lauricella 2, Havránek, Stříbrský
Sestava: Radimský, Straka, Stříbrský, Lauricella, Bielesz, Douděra (65. Kalvach), Havránek (k), Bílek (55.Nechvátal), Krob (60. Vošta), Schneider, Kotěra (36.Mareš)

Komentář trenéra Vasila Boeva: Zvítězili jsme v malém derby

V neděli nás čekal druhý ostřejší zápas sezóny. Zaslouženě jsme zvítězili a brali všechny tři body v malém derby s Bohemkou. Celý zápas jsme byli lepší, víc drželi balón, presovali, kombinovali, vypracovali si i víc gólových šancí. Viděli jsme velice dobrý první poločas. Oba dva týmy hrály v rychlém tempu s obrovským nasazením. Hrálo se nahoru dolů se šancemi na obou stranách. Kéž by bylo víc takových zápasů. My jsme ale měli víc ze hry a víc šancí. Po pěkných akcích jsme dali tři krásné góly . Poločas klidně mohl skončit 6:2 v nás prospěch. Ve druhém poločase tempo hry opadlo. Kontrolovali jsme vývoj a tempo hry. Nepustili jsme Bohemku do ničeho. Hráli jsme většinou na její polovině. Přidali jsme ještě jeden gól a dalších pár šancí jsme zahodili. Zvítězili jsme zaslouženě. S týmem jsem spokojený.

U13

SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň 5:3 (4:1)
( 1:0 , 1:0 / 3:1 , 0:2 )
Sestava tým A: Vondráček, Pátek, Vaska, Ielitro, Čejka, Pek, Peričevič, Nový
Střídající: (Brojo "01", Blažíček "01")
Branky: Peričevič, Brojo

Sestava tým B: Svítil, Pelc, Hruška, Škarda , Kratochvíl, Mašek "01", Slavata David
Střídající: (Valenta, Vít "01")
Branky: 2x Kratochvíl, Hruška

Komentář trenéra Jana Bauera: Do utkání jsme vstoupili na obou polovinách aktivně, držení míče a kombinace probíhala už z naší poloviny hřišti. Rychlé přenášení těžiště hry a využívání jak krajních prostorů, tak průnikových přihrávek středem hřiště. Tento styl hry se nám dařil praktikovat po celou dobu utkání s výjimkou poslední desetiminutovky na jedné polovině hřiště. Podařilo se nám i v užším kádru, který je zapříčiněn vlivem zranění a nemocí odehrát kvalitní utkání se silným soupeřem ze západu Čech. Negativum utkání bylo akorát rozšíření marodky vlivem zranění dalších hráčů, kteří ale svým volným úsilím dokázali jako i ostatní kluci zvládnout celé utkání.

U12

SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň 21:3 (10:1)
Góly: Kubiš 6, Vít 3, Eichler 2, Jelínek 2, Marhoul 2, Mašek 2, Schneider 2, Bican, Vlček
Asistence: Marhoul 4, Hošek 3, Schneider 3, Martinec 2, Vít 2, Horák, Jelínek, Kubiš, Mašek, Suchánek, Vlček.

Komentář trenéra Jiřího Petroviče: Správně jsme se před zápasem obávali lehkého podcenění a menší ztrátou motivace po vyhraném turnaji v Mikulově. První poločas nám chyběly parametry, které standardně zdobí naší hru, což je přesná a včasná přihrávka, úspěšné souboje jeden na jednoho a důraz v osobních soubojích. Hodně jsme bohužel kazili, ztráceli zbytečně míče díky pomalé rozehrávce, takže jsme se obtížně dostávali do zakončení. Alespoň na jedné straně hřiště nám to tam padalo, druhá se nemohla vůbec prosadit. Druhá půlka už byla trochu lepší, stejně jsme ale zbytečně v mnoha situacích přidávali doteky s míčem navíc a nevymysleli žádnou překvapivou přihrávku. Plzeň nás sice moc neprověřila, ale výkony a herní projev nebyl ideální.

U10

FC Háje U11 – SK Slavia U10 9:19

Komentář trenéra Přemysla Jakla: Ve všech zápasech jsme podali dobrý výkon,proti staršímu soupeři jsme předvedli naší typickou hru,plnou hezkých kombinačních akcí,i situace jedna na jedna jsme zvládli dobře.Všichni hráči zaslouží za dnešní výkon pochvalu.

U9

FC Háje U10 – SK Slavia Praha U9 6:33

Komentář trenéra Michala Nováka: Kluci dostatečně využívali rozměrů hřiště a vhodně volenými i přesnými přihrávkami drželi míč na svých kopačkách před snaživými hráči soupeře. Díky tomu se jim dařilo dostávat do přečíslení a vytvořili si velké množství šancí.

U8

SK Slavia Praha 2005 – Motorlet Praha 2004 27:17
Branky: Rys 4, Zán 4, Toula 4, Kruhlyk 4, Planka 3, Motl 2,Štancl 2, Pecháček 2, Ventura 2

Komentář trenéra Jana Šetky: O rok starší soupeř na nás nastoupil velmi tvrdou hrou. Kombinační hrou jsme se dostávali do šancí, které se nám dařilo úspěšně zakončit. Dařila se nám i hra jeden na jednoho

U7

SK Slavia Praha U7 – FK Motorlet U8 15:18

Komentář trenéra Jiřího Strnada: V úvodu bych chtěl napsat, že jsem opravdu rád za to, že jsme se jako kolektiv trenérů domluvili na posunu hrát s o rok staršími soupeři. Kluci při každém zápase musí makat a chodit do každého souboje naplno. Opravdu musím uznat, že to klukům dává strašně moc. Narazili na velmi dobrého soupeře. Na jednom hřišti hráli hráči Motorletu z Jinonic a na druhé polovině hráči Motorletu z Barrandova. Na půlce z hráčů Jinonic jsme neprohráli ani jeden zápas, ale na druhé půlce ta kvalita soupeře byla výraznější. Kluci z Barrandova sehráli velmi dobré utkaní a ve všech čtvrtinách nás porazili. Na některé kluky, které jsem chtěl vyzkoušet také v mistrovském utkání to byl až moc těžký soupeř. Chtěl jsem, aby si všichni naši kluci zahráli mistrovské utkání a dnešním dnem můžu říci, že všichni naši hráči si ho vyzkoušeli s o rok staršími fotbalisty. Kluci bojovali a snažili se hrát fotbal do poslední minuty a za to jim patří velké díky. Také děkuji všem rodičům za vzornou reprezentaci SK Slavia Praha.

U6

Turnaj ČAFC VI.

SK Slavia 1 : 4 SK Hostivař (Antić)
SK Slavia 1 : 4 FK Admira Praha (Netušil)
SK Slavia 1 : 5 Tempotygři ( Netušil)
SK Slavia 0 : 3 ABC Braník (-)
SK Slavia 1 : 1 SK Jičín (Marcol Kr.)

Hodnocení trenéra Jaroslava Šimůnka (MINI CUP): Za vytrvalého deště jsme od našich kluků viděli snad nejhorší výkon, na venkovním hřišti. Absolutně bez bojovnosti, nasazení a vůle po vítězství. Kombinace vázla a bez běhání se fotbal hrát nedá. Je to ponaučení pro kluky, že s o rok staršími kluky se dá hrát pouze, když budou všichni odevzdávat maximum na hřišti jako před týdnem. Ale jedno pozitivum na tom vidím podařilo se nám tam oslovit jednoho kluka a to z Hostivaře. Přesto díky za účast klukům a rodičům za podporu i v tak nepříznivém počasí.

Turnaj Jarní liga Meteor II.

Utkání ve skupinách:
Slavia A - Benešov 4:0 (Netušil 2, Antić, Adamus)
Slavia B - Meteor 9:0 (Myška 3, Batyi 2, Chrastina 2, Pavlíček, Pomahač)
Slavia A - Motorlet 3:6 (Antić 2, Netušil)
Slavia B - Bohemians 1905 3:1 (Batyi 2, Chrastina)
Slavia A - Brandýs 5:0 (Hampapa, Antić, Růžička, Netušil, Helcl)
Slavia B - Barrandov 3:1 (Chrastina 3)
Semifinále
Slavia A - Slavia B 1:2 (Adamus - Pilař, Chrastina)
o 3.místo
Slavia A - Bohemians 1905 5:3 (Antić 3, Netušil 2)
Finále
Slavia B - Motorlet 6:2 (Chrastina 3, Batyi 2, Pomahač)

Hodnocení trenéra Šimůnka: Na rozdíl od včerejšího nepovedeného vystoupení, dnes můžeme být maximálně spokojeni. Obě mužstva podávala bojovné a kombinační výkony. Škoda jen, že v semifinále jsme narazili na sebe. Souboje o 3. místo i finále byli jednoznačnými záležitostmi. Ukazuje se, že pokud většina hráčů utkání odmaká a přidá se potřebná dávka fotbalové kvality, nemáme soupeře. Kluci se nebojí chodit jeden na jednoho, či proti dvěma soupeřům. Děkujeme hráčům za předvedené výkony a rodičům za podporu. Jinak se dneska za nás předvedl klučina z Hostivaře Alex Chrastina, který ihned zapadl do kolektivu a byl vyhlášen nejlepším střelcem 10 golů.

NEJLEPŠÍ HRÁČI:
SLAVIA BÍLÍ: ROMAN ADAMUS
SLAVIA ČERVENÍ: ALEX CHRASTINA

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články