Týdenní soustředění v Kaprunu začalo | SK Slavia Praha
Více

Týdenní soustředění v Kaprunu začalo

ST. FLORIAN/KAPRUN – Týdenní soustředění v Kaprunu začalo. Krátce po jedné hodině odpoledne dorazili slávisté do Kaprunu, který bude až do příští neděle jejich útočištěm v rámci herního soustředění.
Autobus se slávistickou výpravou vyrazil z Edenu v šest hodin ráno. Do Rakouska odjelo pětadvacet hráčů včetně brankáře Radka Černého, doma zůstal jen obránce Martin Dobrotka, který je po operaci zánártní kůstky.

Domovem slávistů bude horský hotel St. Florian, kde mají hráči k dispozici veškeré zázemí, od posilovny až po regeneraci. Herní tréninky budou absolvovat na hřišti v nedalekém Uttendorfu, který je od Kaprunu vzdálen zhruba 16 kilometrů. 

První trénink je na programu dnes v 18 hodin. Na hřiště vyrazí všichni hráči kromě Tomáše Mičoly, který má drobné zdravotní problémy. S kondičním trenérem Pavlem Čvančarou bude trénovat individuálně. Zítra by se měl čtyřiadvacetiletý záložník už připojit k mužstvu. 

Další trénink je na programu v pondělí ráno. Odpoledne v 15:30 hodin sehrají slávisté v rámci soustředění svůj první zápas. Soupeřem jim bude ázerbájdžánský Inter Baku. Pozor změna: Zápas se hraje na stadionu v Scheffau am Wilden Kaiser, Dorfstrasse 11.

Hráči Slavie na soustředění v Rakousku:

Brankáři: Kamil Čontofalský, Matej Rakovan, Radek Černý.

Obránci: Matúš Čonka, Martin Dostál, Milan Bortel, Petr Kolařík, Marek Čepelák, Milan Nitrianský.

Záložníci: Karol Kisel, Marcel Gecov, Martin Juhar, Ondřej Petrák, Luboš Tusjak, Martin Hurka, Josef Bazal, Robert Hrubý, Štěpán Koreš, Jaromír Zmrhal, Tomáš Mičola, Viktor Šimeček.

Útočníci: Martin Fenin, Milan Škoda, Dávid Škutka, Jiří Vondráček. 



Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články