V pátek před Baníkem autogramiáda Davida Hubáčka | SK Slavia Praha
Více

V pátek před Baníkem autogramiáda Davida Hubáčka

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Před prvním utkáním nového ligového ročníku se Slavia rozloučí se svou novodobou legendou Davidem Hubáčkem. V den zápasu od 18:30 hodin navíc proběhne Davidova autogramiáda ve fanshopu v Edenu.
Obránce David Hubáček se rozloučí se sešívaným dresem po dlouhých osmi letech, během kterých odehrál za Slavii 371 zápasů a podepsal se pod mistrovské tituly z let 2008 a 2009 i pod výkony v Lize mistrů, Poháru UEFA a Evropské lize. Po skončení minulé sezóny se David rozhodl z rodinných důvodů vrátit do mateřského Zlína, kde bude pokračovat v kariéře v dresu místního Fastavu.

Autogramiáda Davida Hubáčka se uskuteční v den zápasu s Baníkem Ostrava, tedy
v pátek 19. července od 18:30 hodin ve fanshopu Slavie v Edenu. Spolu s autogramiádou bude představena i nová kolekce triček z dílny slávistického fanshopu. Neváhejte, přijďte si pro podpis legendy a zároveň se vybavte na novou sezónu!

Vzkazy Davidu Hubáčkovi můžete do úterý 16. července psát pod fotografii na slávistický facebook nebo na twitter s hashtagem #delnikfotbalu. Ty nejoriginálnější z nich budou otištěny v Poločasu na zápas s Baníkem. Také zápasový magazín bude věnován loučící se legendě Slavie.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články