Jak se chytalo v Anglii nebo proti Slavii? Ptejte se Radka Černého v Google+ Hangout! | SK Slavia Praha
Více

Jak se chytalo v Anglii nebo proti Slavii? Ptejte se Radka Černého v Google+ Hangout!

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Další Google+ Hangout bude mít speciálního hosta. Ve čtvrtek 18. července od 13:00 bude na dotazy fanoušků odpovídat živě navrátilec do Slavie a brankář Radek Černý!
Radek Černý se vrátil do Slavie po osmi letech. Zatím odpovídal pouze na dotazy zástupců médií, tentokrát budete mít svou šanci vy! Ve čtvrtek 18. července od 13 hodin se tedy můžete dozvědět, jak se Radkovi chytalo na ostrovech, co říká na brankáře Robinsona nebo jak se cítil, když chytal proti Slavii na Strahově v Poháru UEFA.

Pokud se chcete Hangoutu přímo zúčastnit a pokládat Radkovi Černému otázky živě, máte možnost se přihlásit do čtvrtka na emailovou adresu michal.bycek@slavia.cz. Své dotazy také můžete pokládat přes slávistický Facebook, Google+, na Twitter s hashtagem #hangoutscernym, nebo na emailovou adresu michal.bycek@slavia.cz. A nezapomeňte ve čtvrtek od 13:00 sledovat kanál Slavia TV na Youtube!

Co je Google+ Hangout?


Díky Google+ Hangout je možné pořádat videokonference, do kterých se zapojí sami fanoušci. Ať už přímo, nebo nepřímo. Součástí videokonference může být až devět fanoušků.

Pokud chcete být přímo účastníkem videokonference, musíte splnit několik podmínek. Potřebujete mít na svém notebooku nebo počítači webovou kameru s mikrofonem, účet na Google+ (a mít Slavii ve svých kruzích) a kvalitní připojení k internetu. Je také potřeba, aby byl fanoušek připojen patnáct minut před samotným vysíláním. To je ve čtvrtek 18. července ve 12:45 hodin.

Pokud se chcete Google+ Hangoutu přímo zúčastnit, přihlaste se do čtvrtka do 10:00 na email michal.bycek@slavia.cz.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články