Hostování Luboše Tusjaka dotaženo, Jiří Vondráček na přestup do Slavie | SK Slavia Praha
Více

Hostování Luboše Tusjaka dotaženo, Jiří Vondráček na přestup do Slavie

EDEN/SYNOT TIP ARENA - V úterý byly dotaženy dvě změny v kádru Slavie. Hostování Luboše Tusjaka bylo oficiálně dojednáno a mladý levonohý záložník odchází na půlroční hostování bez opce do Táborska, které hraje druhou ligu.
Naopak na přestup do Slavie míří Jiří Vondráček. S klubem podepsal dvouletou smlouvu s jednoroční opcí. Dvacetiletý útočník nebo ofenzivní záložník přišel do Slavie v létě 2011 na hostování z divizního Náchoda.

S A týmem nebudou pokračovat Marek Čepelák a Robert Hrubý, kteří se vrací do juniorky.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články