Do nové sezony s Josefem Bicanem na dresu | SK Slavia Praha
Více

Do nové sezony s Josefem Bicanem na dresu

EDEN - Právě začínající ligová sezona se ponese v duchu připomenutí výročí narození největší legendy Slavie i legendy celého českého fotbalu - Josefa „Pepiho“ Bicana.
Nové dresy Slavie pro sezonu 2013/2014 mají na přední straně pod límečkem podpis Pepiho Bicana s číslovkou 100. Celý ročník 2013/2014 je koncipován jako připomenutí slavného střelce a slavného slávisty. 25. září 2013 totiž uplyne přesně sto let od chvíle, kdy se Josef Bican narodil. S podpisem Pepiho Bicana se budou fanoušci setkávat na vstupenkách na domácí zápasy, každá permanentní vstupenka nese dobovou fotografii slávistické legendy, vyraženy byly speciální zlaté a stříbrné pamětní mince s Josefem Bicanem.

„Jméno Bican patří mezi největší legendy. Byl bych moc rád, kdybychom v nové sezoně u nás našli hráče, který by dával tolik gólů jako on. To by nám moc pomohlo. Určitě se budeme snažit, abychom na hřišti odváděli ten nejlepší výkon. Můžeme si také vzít příklad z jeho celého životního příběhu, který je velice silný,“ uvedl kapitán 
Karol Kisel.

Po roce a půl se opět zaplní přední část slávistického dresu. Do nové sezony Slavia vstupuje s novými hlavními partnery, kterými jsou Chance a Smartwings.

Dodavatelem sportovního oblečení a vybavení nejen pro A-mužstvo Slavie ale i pro všechny ostatní mládežnické celky Slavie a týmy žen zůstává nejstarší sportovní značka – UMBRO

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články