Slavia představuje nového partnera – společnost 4Home | SK Slavia Praha
Více

Slavia představuje nového partnera – společnost 4Home

EDEN - SK Slavia Praha má nového velkého partnera, kterým je společnost 4Home provozující stejnojmenný e-shop www.4home.cz.
Na stránkách www.4home.cz najdete z pohodlí domova širokou škálu výrobků se zaměřením na vybavení pro dům, byt a zahradu.

V sortimentu 4Home si mohou fanoušci vybrat ze stylového bytového textilu, originálních bytových dekorací a doplňků, moderního vybavení kuchyně a jídelny i nepostradatelných pomocníků a techniky na zahradu či do dílny. V současné době navíc rozšiřuje svůj sortiment o další značkové zboží v oblasti zahradní techniky, domácích spotřebičů a v sortimentu bytového textilu, který tvoří základní pilíř nabídky 4Home.

Pro 4Home byl sponzoring Slavie jednoznačnou volbou. „Naše firma je plná sportovců a fanoušků Slavie Praha. Vzhledem k tomu, že naším cílem i cílem Slavie je dostat se na špici ve svém oboru, nemuseli jsme se dlouho rozmýšlet, jestli se staneme partnery Slavie. Je to pro nás čest být spojováni s klubem s dlouholetou tradicí protkanou mnoha úspěchy a sportovními legendami,“ uvedl marketingový ředitel firmy Martin Sýkora. 

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články