Majitel stadionu v Edenu k výpadku světla během zápasu s Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Majitel stadionu v Edenu k výpadku světla během zápasu s Baníkem

EDEN - Během pátečního zápasu Slavie s Baníkem Ostrava došlo k výpadku světla. Stadion v Edenu se ponořil do tmy zhruba v 69. minutě, výpadek světla trval přibližně třináct minut.

Zveřejňujeme stanovisko majitele stadionu k této záležitosti:


„Podle prvních poznatků se jeví, že příčinou výpadku byla porucha na UPS, ale definitivní potvrzení budeme mít až po komplexní prohlídce celého systému,“ komentuje důvod výpadku majitel arény Václav Slavíček.

Podle něj by mělo být do budoucna takové situaci zamezeno, neboť ještě před plánovaným utkáním UEFA Superpoháru, který se v Edenu odehraje v termínu 30. srpna 2013, dojde k rekonstrukci systému osvětlení v aréně. Rekonstrukcí se nejen posílí intenzita osvětlení, ale dojde také k testování celého systému, které má zamezit tomu, aby se podobná situace opakovala.

„Omlouváme se hráčům i fanouškům a po dohodě s SK Slavia Praha navrhneme způsob, jak budeme fanouškům přerušení utkání kompenzovat,“ doplnila obchodní ředitelka E Side Lucie Brabcová

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Další články