VIDEO: Legendy přejí Slavii do nové sezony všechno nejlepší | SK Slavia Praha
Více

VIDEO: Legendy přejí Slavii do nové sezony všechno nejlepší

EDEN – Jan Lála, Dušan a Peter Herdové, Jan Mareš, Pavel Řehák, Ivo Lubas, Pavel Novotný, Robert Segmüller, Vladislav Lauda, Jiří Vávra a další.
Při příležitosti prvního zápasu v nové fotbalové sezoně se opět sešli bývalí hráči Slavie v klubových prostorách na stadionu v Edenu v hojném počtu, aby převzali od vedení klubu čestné permanentky.

„Do sezony přeji Slavii jenom to nejlepší, věřím, že kluci budou kopat o první, druhé nebo třetí místo. Myslím si, že teď už to konečně přijde,“ přeje si legendární obránce
Jan Lála.

Setkání na novém stadionu v Edenu se konají pravidelně před každou sezonou, letos se bývalí hráči Slavie sešli při této příležitosti už pošesté

„Přeji Slavii co nejvíce úspěchů, aby to bylo rozhodně lepší než v minulé sezoně, aby na tento krásný stadion chodilo mnohem více lidí a aby také viděli hezčí fotbal,“ dodal bývalý slávistický středopolař Peter Herda.

„Důležité je, aby sezona dobře odstartovala. Myslím si, že bychom toho mohli využít, máme celkem příznivý los,“ doplnil Pavel Řehák.

Posledním bodem setkání bylo společné fotografování na hrací ploše. Poté se už všichni slávisté odebrali na svá místa, odkud sledovali první ligový zápas nové sezony. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články