Informace pro fanoušky cestující do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Liberce

PRAHA/EDEN - Přinášíme vám informace k nedělnímu utkání v Liberci, které vydal pořadatel zápasu. Lístky pro slávistické fanoušky (cena 90 Kč) budou k dispozici v den zápasu na dvou pokladnách u sektoru hostů.
Vstup do sektoru pro slávistické fanoušky je z ulice Sokolské (viz mapa a plánek stadionu pod článkem). Organizátoři informují, že pořadatelská služba a bezpečnostní agentura budou u vstupu na stadion provádět důkladné bezpečnostní kontroly. Jako na všech stadionech klubů Gambrinus ligy je zakázáno používat pyrotechniku.

V této souvislosti nás severočeský klub požádal o zveřejnění informace, že zapálení pyrotechniky bude řešit Hasičský záchranný sbor. Pokuty za porušení zákazu používání pyrotechniky jsou od 2 000,- do 20 000,- dle druhu pyrotechniky.

Při porušení Návštěvního řádu nebude fanoušek na stadion vpuštěn, případně bude vyveden bez nároku na náhradu vstupného. Pořadatelé zápasu děkují za dodržování Návštěvního řádu stadionu a doporučují na stadion přijít s dostatečným časovým předstihem.

Utkání v Liberci se hraje v neděli 28. července od 20:15.





Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články